2777
2789
عنوان

کاشت ریحون

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 25 پست
مستقیم تو گلدونام کاشتم ،نیازی به خیس کردن نیست اگه خواستی عکسشم میفرستم ریحونامو میگم

وااااای جدی ؟؟؟ جان من بذار 😍😍😍😍

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
بذزش رو بریز تو دستمال کاغذی بعد با اسپری خیس ابش کن بزار ۲۴ ساعت بمونه مدام خیسش کن بعد بکار

مرسی جون دلم 🥰

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من همونطوری گذاشتم توی خاک با فاصله نیم سانت تا روی خاک،توی یک سال هر دوماه ریحون داد! فکر نکنم مثل ...

👍👍

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
نمیخاد خیس‌کنی.چون بعدش دیگه میچسبن به هم و نمیشه ازهم جداشون کرد. همینطور خشک بپاش روی خاک بعد خاک ...

منم همینو گفتم بعدش باید با پنس از هم جداشون کرد 😂

😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ماشاالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی الظیم 🤲🏻 عزیزم خیلی قشنگن آفرین دو طرفش چی کاشتی ؟ 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ماشاالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی الظیم 🤲🏻 عزیزم خیلی قشنگن آفرین دو طرفش ...

تربچه ،شاهی خیار مرزه کاشتم

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
تربچه ،شاهی خیار مرزه کاشتم

آفرین خیلی هنرمندی پس 😍😘🥰