2777
2789

الان ک تابستونه کچلش کنید یا خیلیی کوتاه کنید

تمام ملافه ها و بالشت ها و....با اب داغ باید شسته شه موهای بقیه اعضای خانواده چک شه 

من از بقیه مایونز و ...شنیدم استفاده کردن تو نی نی سایت 

شامپو ضد شپش

والا من نمیدونم ولی خواعرشوهرم همیشه رو سر دخترش از این حشره کش سیاها که شکل سوسک هستن میزنه میگه کل ...

راس میگه دختر داییمن بچس هیچی نمیبرد شپشاشو این برد

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول با شامپو مخصوص بشورین هرروز

بعد باید هرروز بشینین تخماشو دربیارین 

تخماش باهیچی از بین نمیره فقط باید دونه دونه دربیارین

یک هفته وقت بزارین تموم میشه

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا
خواهر شوهرمم میگه ده تا شامپو گرفتم سس زدم سرکه زدم اما فقط این کشت شپش هارو

اره اوناهم دیگه خسته شده بودن یکی این اثر داره یکیم اسپندو دم میکننن ابشو میزنن

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

دوستان شپش اصلا چیز ترسناک یا خطرناکی نیست، فقط و فقط باید درمانش کرد، تمام ملحفه و رو تختی های فرد الوده باید با اب جوش شسته بشه و فرد اصلا شونه شخصیشو ب کسی نده تا خوب بشه

جلوی دهن و بینی خواهرتو ببند ک ازبیرون هوا نره ولی بتونه نفس بکشه برا یساعت چشمهاشم نباید بازکنه

اسپری حشره کش رو بزنین ب تمام پوست سرش و تمام ساقه های موهاش و نایلونی کلاهی چیزی بکشین روش ک اصلا هوا وارد و خارج نشه ک حشره کش تاثیرشو بزاره

فقط ممکنه سردرد بگیره ازبوش اما این راه صد در صد همشون رو ازبین میبره

سه چهار بار انجام بده براش بعدشم بره توحموم شونه کنه با برف و سرکه بشوره و شونه بزنه موقع ابکشی

بعدشم باید سشواربگیره خشک بشه و ی نفر بشینه تخمهای شپش رو ازسرش پاک کنه

ی هفته ای جواب میده حتی اگ شدید باشه فقط مواظب باشین حشره کش بخودش آسیب نزنه

درضمن این روش امتحان شده س

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣