2777
2789

من سه سال پشت سر هم موهاای دخترام شپش گرفت . اولش خیلی عصبانی میشدم از مهدشون که بچه های آلوده رو جدا نمی کردن . ولی بعد دیدم چاره ای نیست باید خودم دست بکار شم . حشره کش به سرش اسپری کنین مواظب باشین توی چشم بچه نپاشه . یک کلاه سرش کنید . بعد یه پارچه سفید پهن کنید و موهاشو با شونه دندونه ریز برعکس شونه کنید . یعنی سر بچه رو به پایین خم باشه و از ریشه به سمت سر موها شونه بزنید . اینجوری شپش های زنده میریزن روی پارچه بعد هم پارچه رو با آب داغ بشورید . تخم ها هم که به ریشه موها چسبیده رو باید باناخن دونه دونه از توی موهاش تمیز کنید و روی یه پارچه بریزید و پارچه رو با آب داغ بشورید . یکی دوبار در هفته این کار رو بکنید بعد موهاش رو بشورید که حشره کش توی موهاش نمونه .من الآن هر وقت بعد حمام موهای بچه ها رو خشک می کنم پشت گردن و گوشهاشون رو نگاه می کنم چون سپش از اونجا شروع میکنه به تخم ریزی . 

این نیز بگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.