من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خداييش سپهر از امير علي بهتر نيست امير علي خيليييييي زياده
سلام اینکه از دید شما سپهر قشنگه ترع موضوعش جداس اما سپهر هم با وجود قشنگیش قدیمیه و فراوانیش از امیر علی بیشتر نباشه خیلی هم کمتر نیست
نام ائمه هر چقدر هم زیاد گذاشته بشه بازم قشنگیش پابرجاست
تو از خدا برایم خیر بخواه شاید بخاطر تو خدا نه نگوید من هم قابل باشم به یادت هستم سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.در برابر انسان بیگناهی که بدنیا میارید یکم احساس مسئولیت کنید.وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموختهاند.