2777
2789
عنوان

اسم پسرم

166 بازدید | 19 پست

پسرم 5سالشه اسمش سپهر هست 

بااين ك 5سالشه چندين بار پيش اومده ك چرا اسم منو سپهر گذاشتيد

خودش يكم تو تلفظ اسمش مشكل داره ه رانميگه هركي ازش اسمشو ميپرسه ميگه سپر 

ميگه دوست دارم اميرعلي باشم 

چجوري قانعش كنم ك اسمش خوبه

معنی اسمش رو بگو و براش داستانی بگو که پسری به اسم سپهر پسر قهرمانیه توش

احیانا دوستی به اسم امیرعلی نداره؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از معنی اسمش بهش بگو و قانعش کن بگو که خاصه البته که الان ۵ سالشه بزرگ بشه نظرش عوض میشه

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

بگو مامان جان اسم تو خاصه برا همین هر کسی نمیتونه تلفظش کنه.. بگو باکلاس شیک از امیر علیم قشنگ تره😆

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^
ميگم شايد بخاطر اينه كه تا اسمشو ميگه بعضيا درست متوجه نميشن و دوباره ميپرسن خيلي هم باهاش كارميكنم ...

دیگه اینکارو نکن و سخت نگیر کم کم یاد میگیره وقتی هی تکرار میکنی به تلفظ صحیح احساس ناتوانی میکنه و از اسمش بدش میاد

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

وای چ اسم قشنگی  

الان بچست نمی‌فهمه وقتی بزرگ شد می‌دونه ک اسمش حتی از امیرعلی هم بهتر بوده ... حالا ب مامانی امیر علی ها بر نخوره خواهشاً  

منم وقتی همسن پسرت بودم همش ب مامانم میگفتم ک این چ اسمیه برام گذاشتین و من از سمر خوشم نمیاد و صدام کنین زهرا ووووو  

ولی الان واقعا عاشق اسمم 

بچست کم کم براش عادی میشه و عاشق اسمش

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
خیلی اسمش قشنگه منم میترسم دخترم بزرگتر شه ناراحت باشه ک اسمش چیزه دیگه ای نیس اسمش محدثه هست ولی می ...

معمولا اكثرا دوست دارن اسمشون چيز ديگه بود خودمنم بااينكه اسمم قشنگه ي اسم ديگه را دوست دارم

اخرش هراسمي رو بچه بزاري ممكنه  خودش دوست نداشته باشه