2777
2789
عنوان

مهریه یا بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 120 پست

من اگه جای اون بچه بودم ترجیح میدادم برم آلمان 😶 اگه میتونی دوریشو تحمل کنی و وضع مالی شوهرت اونور خوبه و واقعا بچه شو میخواد حضانتشو بده بهش ولی در هر حالت مهریه تو بگیر

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
عنوانش رو بد نوشتم

تروخدا تو که اخلاق بد اونو میشناسی،بچه مادر میخواد.میاد میچسبه بهت ببین چقدر بهت نیاز داره

هرگز از خودت دورش نکن

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی از حرفام دلخور نشیا به خدا چون خودم ی پسر یکسال ونیمه دارم اگه ی لحظه ازم جداشه میمیرم حتی دنیا روهم بدن نمیدمش مطمئنم وقتی بچتو بغل گرفتی نمیخوای ازت جدا شه نظر من این بود چون هیچ کس مادر نمیشه خصوصا برا ی نوزاد شوهرتم باید خرج تو وبچتو بده وظیفشه

شما هم تصمیمت رو گرفتی، دیگه تاپیک برا چی زدی؟ که چهار نفر دیگه هم بگن باریکلا بچه رو ول کن شوهر کن ...

ای بابا خانوم شما چرا انقد خشن برخورد میکنید 

اول که با اون خانومی که سه تا بچه داره مشاجره میکنی حالا با استارتر شما که ناراحتی میتونی بری بیرون از تاپیک ...باید تو شرایطشون قرار بگیری تا بفهمی انقد زود قضاوت نکن ..من خودم اگه خدای نکرده شرایط استارتر رو داشتم قطعا بچرو میدادم به پدرش

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
اسی از حرفام دلخور نشیا به خدا چون خودم ی پسر یکسال ونیمه دارم اگه ی لحظه ازم جداشه میمیرم حتی دنیا ...

نه عزیزم شما درست میگید خودمم میدونم ک اگر بچمو ببینم نمیتونم ازش دل بکنم

عزیزم نگران خرج و مخارج نباش اولا ک هم مهرتو میتونی بگیری هم 7 سال بچت مال توعه و قطعا بعدش خودش میخاد ک پیشت بمونه هم اینکه هزینه های بچه از لحاظ قانونی این 7 سال هم با پدرشه یعنی ی حقوق ماهیانه براش در نظر گرفته میشه تو رو خدا ب اون بچه ظلم نکن بزار محبت مادر ببینه

شما رو کسی اجبار نکرده بیای اینجا فقط اعصاب منو خوردتر کنی

عزیزم من کاملا درکت میکنم تو این شرایط قرار نگرفتم ولی میتونم خودمو بزارم جات..تو دوراهی خیلی سختی قرار گرفتی ...یا بچت یا بدون بچه ..هردوش هم منفعت داره هم ضرر داره ..دوماه هم بیشتر وقت نداری شاید هم کمتر ولی با شوهرت صحبت کن بهش بگو قصدت برا طلاق جدیه ببین اون چی میگه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

خواهرعزیز شرایط ات اصلا خوب نیست به خاطر بی تدبیریت صددرصد.انسان باید قبل ازاینکه بارداربشه ازاینده بچه مطمئن بشه.اصلاخیلی ازمردهایی که خودشون به مزخرف بودن خودشون مطمئن هستن سریع زن وباردار میکن که زن اجبارا تو اون زندگی بمونه واگرهم متاسفانه این اتفاق بیفته زن مجبوره که به خاطربچه بمونه وظاهرا عاقلانه ترهم حداقل همین که به خاطربچه تو اون زندگی بمونی چون عواقب طلاق وبچه طلاق وحشتناک.......

اگرهم نشد تواون زندگی بمونی باید بچه روخودت قبول کنی وپدر ازنظرقانونی موظف که خرجی بچه روبده حتی اگر حضانت بامادرباشه

واینکه اوت چجوری شماروازاونجا کنترل میکنه؟؟اصلا بانبودش چجوری اختلاف افتاد که تا سرحد طلاق رفتین؟؟؟واصلا مگه میشه زن بانبودشوهرش تنها توخونه بمونه ونره خونه پدراونم باردار؟ 

عزیزم نگران خرج و مخارج نباش اولا ک هم مهرتو میتونی بگیری هم 7 سال بچت مال توعه و قطعا بعدش خودش میخ ...

درست میگید ب قولا من اون بچه رو آوردم تو این دنیا و مسعولیتش با منه

عزیزم من کاملا درکت میکنم تو این شرایط قرار نگرفتم ولی میتونم خودمو بزارم جات..تو دوراهی خیلی سختی ق ...

میدونه ک رفتم اقدام کردم میگه ک بچه رو میخام و طلاقت نمیدم

مثلا الان میاد میگ برگرد دو دقیقه دیگ فحش میفرسته

میدونه ک رفتم اقدام کردم میگه ک بچه رو میخام و طلاقت نمیدم مثلا الان میاد میگ برگرد دو دقیقه دیگ فح ...

از نظر روانی سالم هست؟