2777
2789
عنوان

مهریه یا بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 120 پست
به نظرت کسی ک روانش سالم باشه زنه حاملش رو از خونه میکنه بیرون؟ تازه بعده اینکه میگم چرا از خونه کر ...

شما برای طلاق اقدام کنی که اصلا مهریه بهت نمیرسه که بخواهی بگیری یانخواهی بگیری.

خواهرعزیز شرایط ات اصلا خوب نیست به خاطر بی تدبیریت صددرصد.انسان باید قبل ازاینکه بارداربشه ازاینده ...

آره خیلی اشتباه کردم و میدونم که ۹۰ درصد مقصرم ولی خب وقتی میبینم وقتی تازه اوله ازدواجمون اینجوری رفتار میکنه درسته که یه بچه رو بندازم وسط دعواهامون یا اینکه بچه پیشه یکی بمونه حداقلش تو دعوا نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت کسی ک روانش سالم باشه زنه حاملش رو از خونه میکنه بیرون؟ تازه بعده اینکه میگم چرا از خونه کر ...

ای بابا عجب آدمیه ...همون طلاق بگیری بهتره ..الان جوونی خوشگلی ..من خواهرم ۲۳سالشه یک ساله طلاق گرفته یک سال هم بیشتر زندگی نکرد ..الان نامزد کرده با آقایی که لیسانس داره مهربونه خیلیییی آدم خوبیه ۲۵سالشه ..مامان بالای پسره برا خواهرم میمیرن ..نگران نباش خدا عاقبت اخرتمونو بخیر کنه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
اونجا زندگی میکنه و قرار بود ک منو هم همراه خودش ببره

نمیترسی ک تو این ۷ماه ازت دور باشه احتمالا داره خیانتم میکنه.اینکه از این راه دور تورو تهدید میکنه و میترسونتت اگه اشتی کنیو کاراتو درست کنه بری المان و اونجا تو دعوا تهدیدت کنه میخوای چیکار کنی.

اعتمادی به این ادم نیست.

خدای مهربون شکرت😍
نمیترسی ک تو این ۷ماه ازت دور باشه احتمالا داره خیانتم میکنه.اینکه از این راه دور تورو تهدید میکنه و ...

خودش مستقیم بهم گفت وقتی اومدی اینجا دیگ نمیزارمت برگردی ایران

با وجود اینکه اوایل ازدواج میگفت من اینجور آدمی نیستم

من تو خونه مادرش زندگی میکردم زنگ زد ک از خونمون گمشو بیرون و مادرش هم وسایلامو داد گفت برو

خوب وقتی گفته برو بیرون پس چطورمیگه خونه پدرت چرارفتی؟ خوب پس کجاباید میرفتی؟واینکه تودوران قهرکه ارتباطی نیست چجوری کنترل میکنه....؟

مگه نمی‌گین المان؟ چحوری ممنوع الخروج شده؟ اولش گفتین شوهرم نیستش.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خب چون مهریمو گزاشتم اجرا الان بهم بدهکار شده و ممنوع خروج شده یعنی اینکه وقتی بیاد ایران تا مهریه منو نده نمیتونه برگرده آلمان