2777
2789
عنوان

مهریه یا بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 120 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هنوز تو شرایطش نبودن . من ۴۰ روزه تو شرایطشم منی که از بچم یک ثانیه دور نمیشدم یکماهه دورم ازشون و د ...

عزیزم فدای دلت      کار عاقلانه ای کردی واقعا   نمیشه شما سختی بکشی اون مرد ازاد بگرده   باید بدونه بچه مسئولیت داره   خداددلتو اروم کنه 

😐😐😐
خب شما که اخلاقشو میدونستی چرا این قدر زود باردار شدی و واقعا میتونی یعنی بچتو بدی بهش؟؟؟  😐

فقط دوماه نامزدی بودیم و اولش خیلی خوب بود

من نمیخاستم ک زود ازدواج کنیم اما چون شرایطش جوری بود ک باید زود برمیگشت آلمان دیگ زود ازدواج کردیم

میخواست مراعات کنه! بچه چه گناهی کرده؟ به اختیار خودش نیومده که‌!

الان که اومده چه ربطی داره اما و باید شاید و ای کاش فایده نداره  شرایط الان اینه باید با توجه به الان تصمیم بگیره کاریه ک شده . اینجوری باشه استارترم گناهی نداره خودش به تنهایی که باردار نشده 

بچم پسره،ولی اون خیلی اصرار داره ک بچه رو میخاد از روز اول

اون ميخاد از عواطف شما سو استفاده كنه بگو باشه قانوني اقدام كن منم قانوني اقدام ميكنم هرچي قانون گفت

قانون بچه نوزاد رو ميده به شما

ديگران راقضاوت نكنيم.

اگه وضعت خوبه ميدوني بچه پيشت تو رفاهه كامله ايندش خوب رقم ميخوره بچرو نده مهرتم بگير

اما اگه شرايطشو نداريو بابام وضعش بهتره بده باباش

شايد سخت باشه جدايي از بچت ولي خب اون بچه ام اينده ميخواد بايد كناره كسي كه از نظره رفاهي تامينش ميكنه باشه

هفته اي يكي دو روزم پيش اوني كه بچرو نگه نميداره باشه

ولي در كل مهرتو بگير با اين سنه كمت نياز به پشتوانه داري مهرتو نبخش

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

شاید اونجا زن آلمانی داره که بچه دار نمیشن میخواسته فقط با شما ازدواج کنه بچه خودش باشه  که بچه رو ببره

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
فقط دوماه نامزدی بودیم و اولش خیلی خوب بود من نمیخاستم ک زود ازدواج کنیم اما چون شرایطش جوری بود ک ...

خب شما چرا این قدر زود بچه دار شدی گقتی میدونستی قراره بره المان 

و دو

واقعا هیچ حسی به بچت نداری که راحت میگی بچمو بدم بهش؟ 

😕

!! It's me