2777
2789
عنوان

مهریه یا بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 120 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گناه اون بچه چیه! فکر کن به دنیا بیاد و بویی از مادر و شیر مادر و مهر مادری نبینه، چون مادرش میخواد ...

گفتم اگه دلش داری  آخه اینطوری آینده اش خراب میشه  

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
مهرتو بگیر بچه رو چندسال بهت میدن بزرگش که کردی به خودت وابسته میشه اصلا قبول نمیکنه بره پیش اون.دخت ...

بچم پسره،ولی اون خیلی اصرار داره ک بچه رو میخاد از روز اول

گفتم اگه دلش داری  آخه اینطوری آینده اش خراب میشه  

آینده بچه تباه نمیشه؟؟؟؟ بعدشم مگر کم بودن کسایی که با بچه ازدواج خوب داشتن؟ کی گفته حتما زن تنها موردای بهتری گیرش میاد و خوشبخت تر میشه! این مجرد مجرد هم بوده همچین آدمی نصیبش شده

هردو اگه اجبارم کرد بگو بچه رو میدم ب خودت ببینم میتونی نگه داری پس کی با هم بودین ک باردار شدی!!!! ...

تو آذر ماه ک ازدواج کردیم فقط دو هفته پیشم بود بعدش رفت،همون موقع باردار شدم

الان هفت ماهه ک ازدواج کردیم

دقیقا یچیزی میگن برا خودشون

هنوز تو شرایطش نبودن . من ۴۰ روزه تو شرایطشم منی که از بچم یک ثانیه دور نمیشدم یکماهه دورم ازشون و دادمشون به پدرشون  چون واقعا از پس هیچیشون بر نمیومدم و زورم میومد من زجر بکشم اون راحت بچرخه

آینده بچه تباه نمیشه؟؟؟؟ بعدشم مگر کم بودن کسایی که با بچه ازدواج خوب داشتن؟ کی گفته حتما زن تنها مو ...

بله درسته  ولی بچه خرج داره باید به فکر  آینده بچه باشه دست تنها یه زن اونم تو این وضع جامعه گرونی  چطور میتونه بچه رو نگه داره 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت