2777
2789
عنوان

مهریه یا بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 120 پست

حس مادریت چی میگه؟؟؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آذر ماه تا الان شش ماهه هفت ماه بارداری 😨😨😨😨

ای نکته سنج

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
مهریه تو کامل بگیر  احتمالا بچه رو به خودت میده  چون از پس بزرگ کردن نوزاد برنمیاد   ...

گناه اون بچه چیه! فکر کن به دنیا بیاد و بویی از مادر و شیر مادر و مهر مادری نبینه، چون مادرش میخواد راحت تر شوهر کنه

چقدم خوب تونسته از اون ور دنيا بهت شكاكباشه و كنترلت كنه حالا من كاري با موضوع شما ندارم ايشالله كه درست ميشه

ولي ديگه انقد اين دوتا جمله رو تو طلاق ها شنيدم ديگه انگار عادي شده هركي خودشم مشكل داشته باشه ميگه شكاكه خسيسه

بچه تاهفت سالگی قانونا پیشته بعدشم خاری میشه توچش باباش نتونه ازدواج خوبی کنه قطعا مهریه تو کامل بگیر تا همه جاش بسوزه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بقول دوستمون از اذر عروسی کردید میشه تقریبا 6ماه 

توی تاپیک قبلیت گفتی 31هفته هستی 

الان میگی 7 ماهته 

امروزم ک عضوشدی 

احتمالا داری میخندی ب کامنتایی ک هرکسی با دلسوزی برات میذاره 

اگر واقعیت داشته باشه ک امیدوارم شرایطت بهتر بشه اگرم ن ک امیدوارم بیماری روانیت خوب بشه مردم رو سر کار نذاری