2777
2789
عنوان

مهریه یا بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 120 پست
نه تاپیک نزدین یه تاپیکی گفتین بچه سومو باردارین  اگه قهرین ان شااله مشکلتون حل بشه و به زندگی ...

اره سومی رو باردارم مشکل افتاده بینمون شدید نمیدونم تکلیفمن چی میشه. ممنونم ازت خواهر گلم انشالله خیر ببینی بابت دعات مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما چرا این قدر زود بچه دار شدی گقتی میدونستی قراره بره المان  و دو واقعا هیچ حسی به بچت ن ...

آره میدونستم قراره بره چون اونجا زندگی میکنه ولی قرارمون این بود ک منو هم همراه خودش ببره نکه منو تنها بزاره اصلا نیاد دنبالم

مگه میشه هیچ حسی ب بچم نداشته باشم؟خب وقتی اون میگ من بچه رو میخام منم باید ی فکره عاقلانه کنم ،من هفت سال بهش وابسته بشم بعد بیاد ببرتش اون موقع خیلی سختم میشه

الان که اومده چه ربطی داره اما و باید شاید و ای کاش فایده نداره  شرایط الان اینه باید با توجه ب ...

مرسی حداقل شما فقط منو تنها مقصر ندونستین

هیچکس دلش نمیخاد زندگیش بهم بخوره اونم با یه بچه ولی حالا ک اوضاع من اینطوری شده

الان که اومده چه ربطی داره اما و باید شاید و ای کاش فایده نداره  شرایط الان اینه باید با توجه ب ...

استارتر شاید با بچه خوشبخت یا بدبخت تر شه ولی اون بچه به عنوان یک انسان قطعآ آواره و بدبخت میشه

استارتر شاید با بچه خوشبخت یا بدبخت تر شه ولی اون بچه به عنوان یک انسان قطعآ آواره و بدبخت میشه

باور کنید‌منم نمیخاستم ک اینطوری بشه من بیشتر برای بچم ناراحتم تا خودم

شوهرشم مسئوله باید به اندازه مسئولیتش سهیم باشه اگه استارتر بچه رو به عهده بگیره اون مرد پرو تر میشه و بی خیال تر و زجرشو این دختر بیچاره میکشه . ما خودمون زنیم چرا باید ما از خودمون بزنیم و بسوزیم بپای بچه و پدرا همیشه بیخیال باشن ؟ فقط بخاطر حس مادری؟ پس حس و غیرت پدری کجاس؟  باید یاد بگیریم ما زنام آدمیم بچه هرجور باشه بزرگ میشه چه با پدر و مادر چه بدون پدر و مادر . بزار پدشم تو این ماجرا سهیم باشه و بفهمه بچه سختی داره وظیفشه که ازش نگه داری کنه زن هم به اندازه مرد حق داره 

بقول دوستمون از اذر عروسی کردید میشه تقریبا 6ماه  توی تاپیک قبلیت گفتی 31هفته هستی  الان ...

اخه منکه مریض نیستم الکی بیام دروغ سر هم کنم و لزومی هم نمیبینم ک همه چیزو با تاریخ دقیق بگم

ماشالا چقدم وقتت زیاده نشستی محاسبه کردی ک من کی عروسی کردم کی بچه دار شدم

شوهرشم مسئوله باید به اندازه مسئولیتش سهیم باشه اگه استارتر بچه رو به عهده بگیره اون مرد پرو تر میشه ...

دقیقا،منکه خودم نخاستم اینجوری بشه و هرطوری بود تحمل میکردم بخاطر بچه ولی اون منو از خونه انداخت بیرون 

شوهرشم مسئوله باید به اندازه مسئولیتش سهیم باشه اگه استارتر بچه رو به عهده بگیره اون مرد پرو تر میشه ...

باشه عزیزم شما برو به جامعه فمینیست هایی که میخوان قدر زن ها رو بدونن و میگن همه چی جهنم،  فقط زن خوش باشه، بپیوند! گور بابای بچه ضعیف تازه متولد شده که گرسنه شیر مادر و بغل محبت مادرشه! چشمش کور میخواست دنیا نیاد، الانم که اومده یه جوری بزرگ میشه، مهم اینکه مادرش به خوشیهاش تو این دنیا برسه