2777
2789
عنوان

کمک هزینه ناباروری

99 بازدید | 9 پست

سلام به دوستان گلم چند وقتیه برای درمان ناباروری اقدام کردیم اما بیمه نداریم وهزینه هاش ازاد حساب میشه ازمایش هاش خیلی گرونه ازاد  شوهرمم یه کارگر ساده است که با اون حقوق بخور ونمیر فقط شکم سیر میشه  اینجا کسی راهم نداریم کمک کنه اگه سرمایه ای داشتم هیچوقت تواین جا رونمینداختم اگه کسی توانایشو داره برای درمان مشکلمون کمکی کنه خدا خودش همه مشکلاتو گره گشایی کنه  اگه کسی کمکی نمیکنه هم خدا خیرش بده ولی لطفا تحقیرمون نکنید 5057851016613215

عزیزم به مراکز ناباروری مراجعه کن 

همم توکل به خدا کن 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اميدوارم گره از كارتون باز بشه و سعادتمند بشيد 

ولى يه سوال هم دارم ازتون

وقتى از پس هزينه هاى درمان برنمياين و همسرت يه كارگر ساده ست چرا ميخواين اقدام بكنيد ؟ چطور قراره از پس هزينه هاى بچه بربياين جانم؟ 

اميدوارم گره از كارتون باز بشه و سعادتمند بشيد  ولى يه سوال هم دارم ازتون وقتى از پس هزينه ها ...

اون موقع خدا بزرگه ولی حالا سه تا سقط داشتم بخاطر همون  دارو درمان میکنم که خدا کنه این دفه بمونه برامون ولی ازمایش هاش خیلی خیلی گرونه 

من اینجا روانداختم چون جای دیگه ای رو نداشتم  حالا هرکی وسعش میرسه فعلا لنگ همین ازمایشاتم ببینم علت این سقطها چی میتونه باشه  یه برگه ازمایشاش که باید خصوصی برم بدم دوتومنه اصلا بااین ازمایشگاه ها هم نمیشه صحبت کرد 

اون موقع خدا بزرگه ولی حالا سه تا سقط داشتم بخاطر همون  دارو درمان میکنم که خدا کنه این دفه بمو ...

من قضاوت تون نميكنم قصد دلخور كردن تون رو هم ندارم

اما جان من با خدا بزرگه گفتن كه هزينه هاى بچه جور نميشه!

اون طفل معصوم از وقتى كه پا به اين دنيا ميذاره تا سالهاى سال  هزار و يك خواسته و نياز داره كه شما به عنوان والدين وظيفه داريد انجام شون بديد.اون هم تو اين شرايط اقتصادى مملكت كه هزينه ها هرروز بيشتر ميشن 

يادتون نره شما به دنيا نمياريدش كه اذيت بشه و حسرت بخوره و دست نگاه كن اين و اون باشه.

وقتى شرايط و امادگيش رو نداريد به دنيا اوردن اين بچه عين ظلم و خودخواهيه

ضمنا خدا اگر بزرگ بود الان براى ازمايشات هم بزرگ بود 

متاسفانه بعضی ها به قصد خیرخواهی چیزی می گن اما ممکن دل یه نفر بشکنه. دوست عزیز چرا شما به مراکز ناباروری دولتی مراجعه نمی کنی مطمئن باش از بعضی خصوصی ها خیلی بهترند