2777
2789
عنوان

باشگاه لعنتی

78 بازدید | 9 پست

200شهریه بدنسازی گرفته باشگاه هم خالیه هی میگه امروز دستگاه میاد فردا میاد فقط چندتا هالتر دمبل داره

بعد میگه با همینا میشه بدنسازی کرد

خب میگم تو خونه هم میتونستم ورزش کنم دیگه واسه چی بیام هزینه باشگاه و دستگاه و بدم با کیفیت ورزش خونگی بدنسازی کنم

حالا میگم یا هزینه رو‌ کمتر بگیر یا شهریه مو بده نمیخام

میگه شهریه پس داده نمیشه دستگاه هم نیست 

چیکار کنم باهاش بنظرتون

اول گفتن 6بعد گفتن 10حالا هم گفتن 22دستگاه ها صد درصد میاد پنج روزم صبر کردم خبری نیست

دیگه شهریه قشنگ حیف و میل میشه اعصابم خرابه 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازه الان؟

آره

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
مگه ندیدی دستگاه نداره

میگم گفتن 22دستگاه میاد

من دوروز قبلش ثبت نام کردم نمیدونستم دروغ میگن

برو اتحادیه اطلاع بده پدرشونو دربیارن هزینه بدن سازی رو دارن الکی میگیرن ثدرصد اتحادیه اطلاع نداره

آره سر همه خانومارو داره شیره می ماله تا حرف میزنیم میگه اینم همون بدنسازیه هر دوشون کیفیتش یکیه دستگاه ها هم دادیم بسازن بعد میگه مشکل پیش اومده😐

حالا اتحادیه کجاست و چجوری اطلاع بدم

آره سر همه خانومارو داره شیره می ماله تا حرف میزنیم میگه اینم همون بدنسازیه هر دوشون کیفیتش یکیه دست ...

اداره ورزش شهرتون رو پیدا کن یا تماس بگیر یا حضوری برو گزارش بده بگو فلان باشگا دستگاه نداره ولی داره هزینه بدنسازی ازمون میگیره شاکی هم ک شدیم پولمونو پس نداد ی چیزی هم بدهکار شدیم با توپ پر برو اکه کسی هم پایه بود ببر چن نفری برین حتمن برخورد کنین دیست تومن پول کمی نیس بخدا یک ماهتونم ک گذشته دیگه میتونستین برین ایروبیک با هزینه خیلی کمتر

همسرم دلیل من است. 💜🌱
اداره ورزش شهرتون رو پیدا کن یا تماس بگیر یا حضوری برو گزارش بده بگو فلان باشگا دستگاه نداره ولی دار ...

آره بخدا تازه 250میخاست بگیره دیگه چونه زدم واینا کرد 200

آخرشم اینجوری امروز میخام بگم یا هزینمو پس بده یا حداقل دوماهش کن ماهی 100

اگه نکرد زنگ میزنم اتحادیه پدرشونو دربیاره

قشنگ داره کلاهبرداری میکنه