2777
2789
عنوان

تب دخترم

270 بازدید | 31 پست

سلام خانمها دخترم از دیروز دمای بدنش بالا رفته شیاف و بروفن میدم زیاد اثر نمیکنه پاشویش  میکنم یکم میاد پایین بعد باز بدنش داغ میشه چیکار کنم تا عصر وقت بگذره از دکترش وقت گرفتم 

اسهال نداره؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماه قبل پسرم همینجوری بود

البته پسرم نزدیک سه سالشه بعد،سه روز خودبخود خوب شد هیچی اثر نمیکرد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

تب خطرناکه. دکترو ولش. ببر درمانگاهی اورژانسی چیزی. مخصوصا اگه زیر ۵ سال داره. مطب کاری نمیکنه که دکتر. باز نهایت ارجاع میده بیمارستان برا بستری و سرم تراپی. 

یه خانم مستقل و قوی 

بچه یکی از دوستام اینجوری بود تند تند حموم میبرد بچه رو 

تبش فقط با حموم پایین میومد 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

من ساعت ۶صب دخترمو بردم اورژانس تبش شدید بود استفراقواسهال داشت. تب از عفونته

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

چند سالشه ؟

پسر یا دختر ؟

اگه دختر احتمالش بالاس ک عفونت اداری داره

اگه هم کم سنه عفونت گوش رو خیلی جدی بگیرین 

واسه تبش پاشویه و شیاف بده نزار اب بدنش کم بشه اب میوه خنک بگیر براش بده

ماه قبل پسرم همینجوری بود البته پسرم نزدیک سه سالشه بعد،سه روز خودبخود خوب شد هیچی اثر نمیکرد

خدا بخیر کنه خیلی میترسم دختره من از تب و استفراغ سابقه خوبی نداره😔

پاشویش میکنم دست و صورتش و پاهاشو تند تند میشورم بروفن میدم و استامینوفن ندادم

ببر اور ژانس من برا دخترم آمپول داد ۲۳ماهشه  عفونیه با آزیترو ماسین   آو آر اس   بروفن   زینک