سلام خانمها دخترم از دیروز دمای بدنش بالا رفته شیاف و بروفن میدم زیاد اثر نمیکنه پاشویش میکنم یکم میاد پایین بعد باز بدنش داغ میشه چیکار کنم تا عصر وقت بگذره از دکترش وقت گرفتم
پاشویش میکنم دست و صورتش و پاهاشو تند تند میشورم بروفن میدم و استامینوفن ندادم
شیاف خیلی خوبه . بروفنم از استامینوفن قوی تره . همون پاشویه رو ادامه بده . ان شالله سریع قطع شه تبش. ممکنه ویروسی باشه دوره تبش باید بگذره ، فقط مرتب حواست بهش باشه.
این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
عزیزم بیمارستان رو ساختن برای درمان کردن بیماری. خود دانی. ولی امیدوارم از خونه نشستن و دست دست کردن و این حرفا نتیجه دلخواهتو بگیری . بیمارستان لازم نشه.
[QUOTE=141519774]شیاف خیلی خوبه . بروفنم از استامینوفن قوی تره . همون پاشویه رو ادامه بده . ان شالله سریع قطع شه تبش. ...[/QUOTEانشاالله با پاشویه بهتر از شیاف و بروفن میاد پایین
عزیزم بیمارستان رو ساختن برای درمان کردن بیماری. خود دانی. ولی امیدوارم از خونه نشستن و دست دست کردن ...
عزیزم دختره من ۴ ماه پیش تو بیمارستان ۵ روز بستری شد حالش بهتر نشد گه هیچ بدترم شد واسه همون میترسم از بیمارستان اسهال ویروسی گرفت بعد از ظهر از دکترش وقت گرفتم الانم میبرمش درمانگاه حالت تهوع هم داره دیروز استفراغ کرد ریفلاکسم داره 😢
آره صدرصد عفونت ادراریش نمیدونم چرا کامل خوب نمیشه هی میره و میاد خدا میدونه دلیلش چیه
تماس بگیر ۱۴۹۰ بگو چی بهش بدم تا بعد از ظهر ، ببین ضد تهوع چی بهت میگه اگه میتونی از داروخانه واسش بگیر. ۱۴۹۰ سوالات دارویی رو جواب میده. من ی ماه پیش دخترم تب و تهوع داشت بهشون زنگ زدم جواب دادن
این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.