2777
2789

چن کیلویی؟ زیر ۸۰باشی بات حرف نمیزنم😑

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2532429/تاپیک-لاغری-خانومای-۸۵-کیلوییبیااینجا

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
سلام عزیز من گروه ندارم سر کل با همسر داریم لاغر میکنیم 

من همسرم هیکلش خیلی خوبه

منم قبلا لاغر بودم بعد زایمانم ترکیدم

بعدشم یه دوره شدید افسردگی گرفتم و پرخوری عصبی و وحشتناک شدم الان چندماهه

اصلا دوست ندارم بیرون برم یا کسی منو ببینه

از همه جا فراریم

احتیاج به کمک و انگیزه دارم شدید

آرزومه ۸۰ بشم اصافه وزنم زیاده

من  ۱۰۹ کیلو بودم 

پنج سال پیش یه گروه لاغری زدم سی و هفت کیلو کم کردم 

بعدش یه سری مشکلات برام پیش اومد افسرده شدم دوباره وزنم برگشت الان نود و سه کیلو شدم 

خیلی دلم می خواد دوباره گروه بزنم 

من به خیلی ها کمک کردم لاغر بشن خودمم عالی شده بودم 

الانم اگه چند نفر پایه پیدا بشن گروه میزنم 

خودمم دلم میخواد دوباره لاغر بشم

من همسرم هیکلش خیلی خوبه منم قبلا لاغر بودم بعد زایمانم ترکیدم بعدشم یه دوره شدید افسردگی گرفتم و ...

عزیزم درکت میکنم من همه ی شرایط تورو داشتم و دارم به خودم انگیزه میدم و توکل بخدا تونستم دووم بیارم 😎💪

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
من  ۱۰۹ کیلو بودم  پنج سال پیش یه گروه لاغری زدم سی و هفت کیلو کم کردم  بعدش یه سری ...

چرا گروه برو پیش دکتر خوب و برای اینکه ب دکترت ثابت کنی میتونی وزن کم کن که دفه دیگه بری دکتر با تحسین بهت نگاه کنه اینجوری انگیزه بیشتری هس

من همسرم هیکلش خیلی خوبه منم قبلا لاغر بودم بعد زایمانم ترکیدم بعدشم یه دوره شدید افسردگی گرفتم و ...

@fitsho_chanel

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌