سلام از اول زندگی با شوهرم زیاد بحث داریم دست بزن داشت ولی در حد سیلی و جزئی از وقتی دخترم دنیا اومده یک ساله که رفته رفته بدتر میشه تازگیا به قصد کشت میزنه منو میخواد خفم کنه مشکل آنچنانی نداریم سر چیز کوچک دعوای بزرگی میشه نمیدونم چیکار کنم رفته رفته دارم به جدایی فک میکنم اما این بچه رو چیکار کنم... یکی از آشناهامیگه دعا بگیرم براش منم که اصلا اعتقادی ندارم به بنظرتون چی کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سوره ناس و فلق زیاد بخون دعای محبت که دیگه جن و اینا نداره تیری در تاریکیه شاید شد من خودم اصلا مذهبی نیستم ولی به چشم خیلی اعتقاد دارم و دعا هم کم کم دارم معتقد میشم
عزیزی که امضامو میخونی لطفااا برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم
خیلی زندگیت خوبه پای جن هم وا کن تو زندگیت همینو کم داری فقط با این وضعیت شوهرت چرا بچه اوردی؟گیریم ...
کاشکی همه انقدر زود بچه دار نشن
حالا من با این دوستمون کاری ندارم ولی خانمه تاپیک زده تو ماشین شوهرم ک ا ن د و م پیدا کردم بهش شک دارم میدونم خیانت میکنه تو تاپیک بعدی دنبال دکتر خوب واسه آی وی اف اونم واسه بچه دوم هستش