2777
2789
عنوان

لاغری فوری

562 بازدید | 23 پست

جانه من کی خیلی زود با یه روش لاغر شده 

اه مردم والا

اگه میدونید بگید پلیزززز

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خام گیاه خواری 

خیییلی سریییع کم می کنه 

پوست عااالی میییشه 😍

ولی بلافاصله که آف می کنی 

بسرررعت بر می گرده 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

رژیم ۱۶ به ۸ میگن خوبه. ۱۶ ساعت مث روزه داری چیزی نخوری فقط آب و چای و قهوه. شیش ساعت بعدی میتونی همه چیز بخوری ولی به اندازه 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
يكي از دوستام ب من گفت  كمتر بلمبون😔🤣😔🤣

به منم میگننننن  

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

سلام دوست عزیز، من مشاور طب سنتی هستم و با تشخیص مزاج تون به شمار راهکار از طریق اصلاح برنامه غذایی و سبک زندگی برای لاغری میدهم در صورتی که تصمیم به اقدام با این روش درمانی داشتید در واتس آپ به شماره ٠۹۱۳۸۲۵۵۴۸۴ پیام بدهید تا در اولین فرصت جلسه مشاوره براتون بگذارم.

خام گیاه خواری  خیییلی سریییع کم می کنه  پوست عااالی میییشه 😍 ولی بلافاصله که آف می کن ...

په ضدحال میشه که

په ضدحال میشه که

ببین اگه مجردی 

خیییلی راحته

ولی اگه مجبوری برای بقیه غذا درست کنی روانی میشی 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
رژیم ۱۶ به ۸ میگن خوبه. ۱۶ ساعت مث روزه داری چیزی نخوری فقط آب و چای و قهوه. شیش ساعت بعدی میتونی هم ...

میشه اون 16 ساعت خواب باشی؟