صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
اصولا رژیمی که سریع و زیاد کم بشه خیلیییی زود برمیگرده
من بخاطر بیماریم ۵ سال پیش مجبور شدم پاکسازی کنم رژیم خام گیاهخواری گرفتم خیلی سخت و گرونه اما ۴۰ روزه اس کم کم ۷ تا ۱۲ کیلو لاغر میشی اگه بخوای ادامه بدی تا ۲۰ کیلو پایین میای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوش بحالت . یه روزگاری سیب زمینی ابپز با سس مایونز هر روز میخوردم کچاق شم. دوره نوجوونی بدجور لاغر بودم. الان وزنم بالا رفته ارزو دارم لاغر شم یه خورده حداقل شکم نداشته باشم
بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮