2777
2789
عنوان

ب نظرتون کارم بد بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 62 پست
خیلی خیلی خاصن😐😐😐بخدا اصلا تکلیفم باهاشون مشخص نیست هرروز ی برنامه ای دارن خدا نکنه عزیزدلم ب دخ ...

آخی😔 ناراحت نباش تو خانمی خودتو نشون میدی عزیزم توجه نکن بهشون💚💚

دیر اومدی نخواه زود برو😒✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارخوبیه ولی حقیقتو هم بگه بهتره چون ماها ک شانس نداریم میگن چرا بدون اجازه گل کاشت چرا برد ک حالا ب ...

ای وای خدا چکار کنم😭😭😭😭چ اشتباهی کردم

الهی ...همه تووووووو
مث من شوهرم عینک دودی بهم داد فک کردم مال خودشه حالا بعد پنج سال میگ مال باباش بوده فک کن جقد باباش ...

خیلی بده اینا جونشون ب وسایلشون بسته😔😔😔😔

الهی ...همه تووووووو
به نظر من کارتون بد بوده باید از,مادرشوهرتون اجازه میگرفتین یعنی هرچی تو حیاط باشه وکثیف باید دیگران ...

من دیگران نیستم فکر میکردم مثل دخترشونم چون مثل پدر مادرم هستن ولی انگار نیستم فقط ی غریبه ام

الهی ...همه تووووووو
من دیگران نیستم فکر میکردم مثل دخترشونم چون مثل پدر مادرم هستن ولی انگار نیستم فقط ی غریبه ام

ن گلم غریبه نیستی باید خودت کم کم جاتو تو دلشون بازکنی براشون از دسرات ببر بهشون محبت کن. ولی همیشه همجا کناردوستان چنتا دشمن و حسودهم وجود داره. دنیا اینجوریه. با دوستان مروت با دشمنان مدارا. 

بذار دست خواهره رو بشه بابا مامانش نگن ما خبر نداشتیم کاردخترخودشون بوده. چون فک کنم دختره تازه داره ...

آره باید میگفت من بهش گفتم برداره😔😔😔

الهی ...همه تووووووو

وای عزیزم میگن یا کریم ها برای این نزدیکشون میشی نمیرن چون فک میکنن همه مثل خودشون مهربونن .فقط پدرو مادر,خودتون پدرومادرتونن بهشون احترام بزار محبت کن ولی در کنارش زیرک باش الان هدف خواهر,شوهرتون خراب کردن شما بوده فقط

واسه رسیدن به آرزوهام دعام کنید.
ای وای راس میگی😲😲😲وای این خیلی بده 

واس همین میگم الان قضیه رو حل کن حتما بگو خواهرشوهرت گفته بخصوص جلو پدرمادره ک بفهمن بی اجازه نبردی از این ببعدم اعتماد نکن هرچی خاستی ب خود پدریا مادره بگو. یا ب هردوشون اصلا بگو. اون خواهر بیخیال شو. 

آخی😔 ناراحت نباش تو خانمی خودتو نشون میدی عزیزم توجه نکن بهشون💚💚

خانمی از خودته،نه همیشه با احترام باهاشون برخورد کردم نمیخوام راجع بهم فکر بد کنن،چون ازین خانواده هان ک معتقدن همه بدن فقط اونا خوبن 

الهی ...همه تووووووو

ممنون دوستای خوب و مهربونم 

مرسی از پیشنهاد های عالی و خوبتون و همفکری ای ک باهام داشتین تا ب نتیجه مطلوب برسم

از تک تک تون سپاسگزارم🌹🌹🌹🌹🌹

الهی ...همه تووووووو
وای عزیزم میگن یا کریم ها برای این نزدیکشون میشی نمیرن چون فک میکنن همه مثل خودشون مهربونن .فقط پدرو ...

دقیقا. حالا این ی حرکت ساده زده خواهرشوهرمنک کل خانواده رو بهم ریخته. جاریام یا طلاق گرفتن یا شهردیگ رفتن ماهی یبار میان زودمیرن