2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 70 پست
برو تو یوتیوب نگاه کن ویدئو ها هم برای قدیم نیست مال همین چند روز پیشه  ویدئو های روتین روزانه ...

باشه اصلا شما درست میگی برو چهل تا بزا. چیکار داری به مردم. یه سونوی معمولی میشه ۲۰۰ تومن. داری بدی؟ برو خب. بچه زاییدن هنر نیست . تربیت مهمه. یه مشت بچه مشکل دار و روحی و روانی رو میریزین تو جامعه بعد هروز صد تا تاپیک هم بزنیم مشکلاتمون بازم هست.

اشکال نداره بشه ۳۷ پشت سرهم بیار حالا دقیق ۳۵ هم منظور نیست من ۳۴ هستم اولی حاملم دومی ۳۵ ۳۶ میارم ...

خب سخته وقتی یکی پوشکی باشه تو بارداررباشی میترسم در حق بچه اول اجحاف بشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمریکا قرص ضد بارداری داد نسل بچه شیعه کم بشه😂😂😂😂😂😂😂 این مزخرفاتو تاپیک نکنین ادم ب عقلتون شک نکنه! مثلا دهه ۶۰ایا ک اونهمه زیاد بودن چه گلی ب سرشون خورد تو این مملکت؟!

دلم را چون انارى کاش یک شب دانه میکردم...
ن عزیزم ایران اینجوره عموی من زنش عرب کویته و امارات زندگی میکنه ب ازای هر نفر حتی بچش ۷ تا ۱۰میلیون ...

عزیزم منم دارم از ایران حرف میزنم به کویت چکاردارم؟ از فضل کویت مرا چه حاصل؟  

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  
باشه اصلا شما درست میگی برو چهل تا بزا. چیکار داری به مردم. یه سونوی معمولی میشه ۲۰۰ تومن. داری بدی؟ ...

آره منم مخالف حرف شما نیستم ولی خانواده ای که توانایی داره بلده خوب تربیت کنه باید بیاره نه اونی که بلد نیست و توانایی نداره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من به شخصه دور و اطرافم ندیدم زنی که بالای ۳۵ بچه دار شده و بچش مشکل داشته باشه کی این مزخرفات رو دراورده؟؟؟؟الان همه سن بالا ازدواج میکنم خوب شاید خیلی ها هم بالای ۳۵ بچه دار بشن اشکالش چیه؟؟حالا اونی که ۱۷ سالگی بچه دار شد خیلی اعصاب و حوصله بچه داره؟؟؟

درسته خدا روزی بچه رو میرسونه مگه فقط خوردنشه  باید فکر آیندش بکنی که بتونی برسونیش به جایی بچه الان توقعش زیاد ندارم حالیش نمیشه من بچه شیش سالم گوشی ازم خواست همه بچه ها درارن منم میخوام 

البته كه من عاشق اسلامم و حرفي توش نيست

ولي داري زياده روي ميكني

در ضمن اسلام اجازه داده اقايون هم ٤٠ تا صيغه و ٤ تا عقدي داشته باشن. شما كه خيلي پايبندي اينا رو هم به همسرت بگو انجام بده 🙂

آره تو مملکت ما بالای دو تا بچه رو بی کلاسی و داهاتی بودن میدونن در حالی که تو آمریکا اکثر خانواده ح ...

هیچ کس بچه زیاد داشتن رو بیکلاسی نمیدونه عزیزم بی کلاسی و مشکل اونجاست که بچه زیاد داری ولی نمیتونی جمع و جورشون کنی از هر نظر 

هر کسی شرایط مالی و روحیش اگه اجازه میده خب واقعن بیاره بچه هر چنتا دلش خواست نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید