2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 70 پست
پ اون سالایی ک خودشون میگفتن بچه کمتر زندگی بهتر نمیدونستن اینارو؟؟؟دهه هفتاد خودشونو میکشتن ک رشد ج ...

واقعا ها، واقعا! من نمیدونم با کدوم عقلی براش تاپیکم میزنن! من خودم دهه هفتادیم، چون بچه چهارم بودم بابام جریمه شو داد! دفترچه بیمه هم ندادن بهم، تا دوسالگی شناسنامه هم بهم نمیدادن!

دشمن دشمن! انقد اینارو تو کله شون کردن شست و شوی مغزی شدن

دلم را چون انارى کاش یک شب دانه میکردم...
حالا شما همه دستورات دین رو رعایت کردین؟عجبااااا...ما بچه دوتا یا یکی میخاییم...چون اوصاع اقتصادی بد ...

اگر حتی ادمی بود ک ن فقط رو دین بلکه رو همین حرفش معتقد بود باید جواب میداد الان ولی در رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره الان ما خودمون بچه شیعه هستیم به قول شماااا مثلا شاخ غول شکستیم  اصلا به ما فرصت یه زندگی معمولی رو دادن که هی تبلیغ هم میکنید که به جمعیت اضافه بشه.مثلا بچه های ادیان دیگه انسان نیستن.عقل وخلاقیت ندارن.

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
کجای امریکا؟اون مال قدیم بود الان دیگه فوقش ۳ تا دارن البته اگه ازدواج کنند

برو تو یوتیوب نگاه کن ویدئو ها هم برای قدیم نیست مال همین چند روز پیشه 

ویدئو های روتین روزانه با بچه ها رو ببین مامانا میذارن پنج شش تا بچه دارن همشون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بچه بیاره ولی پزشکی تو پروندت گیر بده ازمایشای گرون انجام بدی کسی توانایی نداره بخدا 😔این خانم شناس ...

الان که به سن پایین تر هم همینو میگن بیست ساله هم باشن دکترا میفرستن سل فری بعد جوابش میاد که خوبه،یکی از اشناهای ما۳۸سالگی ازدواج کردبه بنده خدا میگفتن بچه نیار،دوسال بعدش بچه دار شد الانم ده سالشه خیلیم زرنگ و باهوشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
بچه بیاره ولی پزشکی تو پروندت گیر بده ازمایشای گرون انجام بدی کسی توانایی نداره بخدا 😔این خانم شناس ...

بله ازمن به واس آزمایش سلفری ۲ملیون گرفتن ۴۰۰تومنم غربالگری شد ۳۰۰تومنم سونو. این مسلموناکه به اسلام استناد میکنن خرج بچه منو میدن؟ به قرآن داروهای ساده بارداری هیچ کدوم شامل بیمه نشد حتی.باخیال راحت تاپیک میزنن وراجی

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  

ای بابا از حال مردم خبر ندارن همه بچه دوست دارن ولی نه تو این اوضاع بد اقتصادی که مردم تو نان شبشونم موندن.هر کی یه توانی داره یکی یدونه یکی ده تا.باید لبینی اخر سر چی از اب درمیاد.یه دزد اختلاس گر که بیفته به جون مردم یا یه حامی برا مردم

بچه فقط ساختنش کاری نداره گلم😉

از وقتی شکل گرفت و تا وقتی میخوای بفرستیش خونه ی بخت باید فکر همه جارو بکنی

نه اینکه بیاری بگی خدا بزرگه

خدا بزرگه ولی باید کف این دست چیزی باشه نیست

شمایی که میاری باید شهامت اینم داشته باشی که پسفردا بچه ت وایسه تو چشات نگا کنه بگه تویی که پول نداشتی بیخود کردی بچه اوردی!من ماشین میخوام من خونه میخوام و ....

اگه بچه میاری باید حساب کتاب ایندشم بکنی!

نه خوشحال باشی که صرفا قدرت باروری داری🤚🏻

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
برو تو یوتیوب نگاه کن ویدئو ها هم برای قدیم نیست مال همین چند روز پیشه  ویدئو های روتین روزانه ...

بله به ازای هربچه حقوق میگیرن مزایا دارن مرخصی دارن حق پرستارمیگیرن بچه شیعه ولی باید یارانشم حذف بشه

دوستای گلم با تفکر جلو برید ...ببین شرایط اقتصادی دارین؟ .وقتی می بینم یدونه رو به  زور میرسم .مگه ناقص العقلم دومی رو بیارم بدبخت کنم .ما مسئول تولد فرزاندنمون هستیم .انسان بدبخت و بدون پشتوانه دنیا نیارین به این حرف های مزخرف هم توجه نکنین .حیله آمریکا .حیله فلان جا 

خدا جون تو‌دلیمو به خودت سپردم..🤲🏻
نه عزیزم میشه من خودم ۳۲هستم اولیه بخوام دومی بیارم یوقت ۳۷میشم

اشکال نداره بشه ۳۷ پشت سرهم بیار حالا دقیق ۳۵ هم منظور نیست من ۳۴ هستم اولی حاملم دومی ۳۵ ۳۶ میارم

بالای ۳۵ ازمایشات و سونوها بیشتر میشه

سرنوشت بد نوشت ...
بله به ازای هربچه حقوق میگیرن مزایا دارن مرخصی دارن حق پرستارمیگیرن بچه شیعه ولی باید یارانشم حذف بش ...

ن عزیزم ایران اینجوره عموی من زنش عرب کویته و امارات زندگی میکنه ب ازای هر نفر حتی بچش ۷ تا ۱۰میلیون یارانه دارن و عموم حقوقش ب پول ایران روزی ۲۵۰هزار تومنه

بله به ازای هربچه حقوق میگیرن مزایا دارن مرخصی دارن حق پرستارمیگیرن بچه شیعه ولی باید یارانشم حذف بش ...

اینو موافقم باهات 😔😔😔😔😔

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دوستای گلم با تفکر جلو برید ...ببین شرایط اقتصادی دارین؟ .وقتی می بینم یدونه رو به  زور میرسم . ...

فکر کنم اسی آقازادس  نفیش ازجای گرم درمیاد فقط لشکر نداره اونم داره جمع میکنه خخخ