2777
2789
عنوان

داستان زندگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 10049 بازدید | 237 پست

باتشکر از اسی

خانواده اش واقعا  نوبر بودن .... مگه میشه

اینا که اینقدر حساس به آبرو بودن سراغ دخترشون نگیرن 

محسن چی شد ؟ 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عرفان انقد تعریف منوپیش مامانش اینا کرده بود ندیده عاشقم شده بودنو وقتی اومدن منو دیدن کلی ذوق کردن ...

کلی اشک ریختم من احساسی وقتی مانتونداشته بره بیرون طفلی.وبامانتوکهنه رفته!😓😢

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
تموم شد

خسته نباشی خااانمی.حالابگوچطور30کیلوکم کردی وبازاضاف کردی؟!😌

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
باتشکر از اسی خانواده اش واقعا  نوبر بودن .... مگه میشه اینا که اینقدر حساس به آبرو بودن س ...

محسن در حال س کس باصیغه های جدیدشه😁😂

یه عزیز لایکم‌کنه .سرم دردمیکنه بعدا ریام بخونم

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪