سکه پارسیان پنجاه هزاری هم هس ماهی پنجاه هزار تا بیست سال دیگه خیلی میشه
خیلی میشه ولی خدامیدونه یخچال که الان ۴۰ تومنه ۲۵سال دیگه چند تومن خواهد شد.یخچالی که ما۵سال پیش خریدیم ۴تومن شده ۲۲تومن😭😭😭😭😭😭خدا به داد اون موقع برسه که میلیارد میاد وسط برای جهاز
والا ما تا حالا خوب بود درامد داره همسرمم جوریه کارش که کلا7 8 ماه کار داره بقیه بیکار تااازه مثلا هرسال یه جوریه یه سال زیاااد یه سال کممممم الان پس انداز کردیم همرو دادیم خونه خریدیم صفر صفریییمممم دیگه تاااا 3 ماه دیگم همسرم بیکار خیلیییی مستسرم از بی پولی حالا بریم خونمونم باز مهمون میاد سخت میشه خیلی استرس دارم بچع کوچیکم دارمم
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
چند میلیون اونقدی که لازم نباشه بذارین تو بورس یه سهام مطمئن بخرین برای اینده ی بچه هاتون بهش دست نز ...
مرسی عزیزم حتما نگاه میکنم
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ