2777
2789
حقوق همسرم تا سرماه هم کفاف نمیده واقعا نمیتونیم یه پولی بزاریم کنار برای سکه😔😔😔

سکه پارسیان پنجاه هزاری هم هس ماهی پنجاه هزار تا بیست سال دیگه خیلی میشه

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی دوهزارتومن سخت هس ولی خب میشه جمع کرد،ولی هرکس یه جوریه شایدامکانش ندارید من ک تو زندگیتون نیست ...

والا چی بگم دوستم.خدا خودش به همه کمک کنه انشالله و این روزا بگدره و جیب همه پر پول بشه...

😍😍😍

یکم وقت بزارید اموزش ببینید بخدا سخت نیس برین تو بورس

با مبلغ کم شروع کنین

فقط عرضه اولیه بخرین تا یکم تجربه کسب کنین و اموزش ببینین و سرمایتون یکم بیشتر شد 

سهم های دیگه غیر از عرضه اولیه بخرین

فقط به خوردوخوراک وپوشاکمون درحدمعمولی میرسیم ودرتلاشیم  دیگه نه پیشرفتی نه پس اندازی نه ترقی ...

من مجردم فک کردم من تا این حد پسرفت دارم دقیقن منم اینجوری شدممم بیکاریمم این وسطا اتفاق افتاد 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
سکه پارسیان پنجاه هزاری هم هس ماهی پنجاه هزار تا بیست سال دیگه خیلی میشه

خیلی میشه ولی خدامیدونه یخچال که الان ۴۰ تومنه ۲۵سال دیگه چند تومن خواهد شد.یخچالی که ما۵سال پیش خریدیم ۴تومن شده ۲۲تومن😭😭😭😭😭😭خدا به داد اون موقع برسه که میلیارد میاد وسط برای جهاز

😍😍😍
یکم وقت بزارید اموزش ببینید بخدا سخت نیس برین تو بورس با مبلغ کم شروع کنین فقط عرضه اولیه بخرین تا ...

عرضه اولیه ضرر نمیده ؟؟ 

به خدا میترسبم همین چندر غازمونم بپره

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

والا ما تا حالا خوب بود درامد داره همسرمم جوریه کارش که کلا7 8 ماه کار داره بقیه بیکار تااازه مثلا هرسال یه جوریه یه سال زیاااد یه سال کممممم الان پس انداز کردیم همرو دادیم خونه خریدیم صفر صفریییمممم دیگه تاااا 3 ماه دیگم همسرم بیکار خیلیییی مستسرم از بی پولی حالا بریم خونمونم باز مهمون میاد سخت میشه خیلی استرس دارم بچع کوچیکم دارمم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
عرضه اولیه ضرر نمیده ؟؟  به خدا میترسبم همین چندر غازمونم بپره

اصلا ضرر نداره

عرضه اولیه ۱ ماه نهایت ۵۰ روز ۱۰۰ درصد سود میده

اگه کوتاه مدت بخوای میفروشی

اگه میخوای بلند مدت نگه داری کاری باهاش نداشته باش تا یکسال دو سه برابر میشه راحت

خیلی میشه ولی خدامیدونه یخچال که الان ۴۰ تومنه ۲۵سال دیگه چند تومن خواهد شد.یخچالی که ما۵سال پیش خری ...

خب سکه ک بخری به قیمت روز زیاد میشه بخاطر ک پول بی ارزش نشه گفتم سکه بخرید،در حد راهنمایی بود صلاح کار خود خسروان دانند

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
چند میلیون اونقدی که لازم نباشه بذارین تو بورس یه سهام مطمئن بخرین برای اینده ی بچه هاتون بهش دست نز ...

مرسی عزیزم حتما نگاه میکنم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خداشاهده اگرپولی هم میادفقط خرج خوراکمو ن میشه دوتاهم بچه دارم. مابایارانه زندگی می‌کنیم شوهرم دیسک ...

خدا حفظ کنه بچه هاتو ولی با این شرایطط به چی فک کردی  یکیم ن دو تا بچه اوردی، 

ناراحت نشی ولی مثل تو زیادن فقط خوردو خوراک نیست بچه به خیلی چیزا واسه رشد جسمی عقلی و تربیت نیاز داره

اخه کار داریم تا کار تو شغل ازاد ..یکی هست طلافروشه ،میدونیه،بنک داره،کارخونه و کارگاه داره،اره اونا ...

من همسرم پیمانکاره پول خوب درمیاره ولی واقعا نمیرسه چجوری بادو تومن میرسونیدخدا شاهده از خیلی چیزا میزنیم میترسم دوا درمون کنم واسه بچه میترسم نتونیم تامینش کنیم حتی از خوردو خوراکم میزنیم اخه چ خبره