2777
2789

من مجرد و شاغل ، حدود یه سال پیش با آقایی آشنا شدم که دو تا ازدواج ناموفق داشت، نه ماه از من کوچیکتره ، یه بار عقد کرده و یه بار چند سال بعد از عروسی، من این مدت از لحاظ مالی به عنوان قرض کمکش کردم چون قسط و بدهی بابت خرید خونش زیاد داشت، اخلاقش تنده و خیلی با عجله تصمیم میگیره و پای حرفش وایمیسته، زندگی قبلیش هم سر یه روز به گند کشید و زنشو طلا ق داده، توی دعوا بددهن و بیرحمه، حدود ۱۱ روز پیش سر یه چیز مسخره دعوامون شد و گفت کات و برو و دیگه قصد ازدواج با تو رو ندارم و کلی بهم بی احترامی کرد و بعدم بلاک ، منم بلاک کرد، با خط دیگه هم رنگ زدم بازم بلاک کرده، کلا اخلاقش دعواییه،خودش هم گفت یکی دو هفته مهلت بده پولتو جور میکنم و میزنم به حساب، کلاهبردار نبست چون خانوادشو میشناسم و آدم حسابی هستن، چیکار کنم برگرده ، میخوام برگرده و مثل خودش رفتار کنم و مثل آشغال پرتش کنم بیرون، فقط بگید چیکار کنم؟ چون حق من این نبود، با کسی هم نیست ، چون کلا فکر نکنم کسی بتونه با این بسازه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن بابا اینو خدا زده

توهم خودتو نجات بده تنها تلافی موفق شدن و فراموش کردنشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نکنه برگرده بعد گول بخوری و نزاریش کنار...خوب رفته بدهکارشم نیستی اینجور ادما ازت انتقام میگیرن اگ بفهمه الکی گفتی بیا تا اون برگرده بعد خودت بهم بزنی فقط پولتو بگیر و توهم ا زندگیت بلاکش کن بهترین توصیه