2777
2789
عنوان

بیاین بگین رنگ چشمام تغییر کرده یا نه؟؟ ++++عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2724 بازدید | 174 پست
اینم بگم سابلیمینال فایل صوتیه که گوش میدی رو ضمیرناخوداگاه اثر میذاره پس هی نپرسید چیه من از کانا ...

من شنیدم گوش دادن ب این چیزا رفته رفته ادمو ناامید و افسرده میکنه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سمت راست امروز سمت چپ اسفند ماه

رنگ پوستتم روشن شده😁

بنظرم تغییری نکردی  نور متفاوت

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اره روشن تر شده

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

نه فرقی نکرده دقت کنی کلا رنگ عکسا باهم فرق داره یکی روشنه ینی تیره حتی بالای چشمت اینا 

این چه اسمی بود گذاشتم    ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒