یه دختری که توی تولدش شمع ۱۵ سالگی روی کیکشو فوت کنه یعنی ۱۵ سالگیش تموم شده و شمعشو فوت کرده تا چند ماه بعد هرکی ازش پرسید سنشو باید بگه وارد ۱۶ شده اشتباست؟
باشه به کسانی که اینجا جوابتو میدن ربطی نداره که یه عده بی ادب بهت فحش دادن عزیزم خب اون جوری که مط ...
مرسی عزیزم نه چند ماه از تولدم میگذره اینجا یکی سنمو پرسید میخواستم راستشو نگم اما دوس نداشتم دورغ بگم گفتم دارم وارد ۱۶ میشم خب .... یه کارایی کردن که تاپیک تعطیل شد خودمم نمی دونم چرا 😂😅😅 ای کاش یکی مثل شما واسم این مدلی توضیح میداد من اشتباهمو بفهمم حداقل بفهمم چرا این طوری فحش خوردم سرچی
مرسی عزیزم نه چند ماه از تولدم میگذره اینجا یکی سنمو پرسید میخواستم راستشو نگم اما دوس نداشتم دورغ ب ...
خواهش میکنم.
واقعا مشکل داشتن که سر یه همچین چیزی فحش دادن
بی خیال دوست من، خوش باش
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
۱۵ سال و چند ماه با اینکه دارم وارد ۱۶ میشم فرقی میکنه؟؟
ببين هميشه براى خودت بچه يكساله رو مثال بزن وقتى شمع تولد يكسالگيشو فوت ميكنه نميگن كه دوسالشه ميگن يك سالشه بهد از يه ماه ميگن يك سال و يك ماهشه بعد از يك سال ميگن دو سالشه ولى براى بزرگسالان نميگن پونزده سال و يك ماهشه همون پونزده ميگن تا سال بعدش كه بشه شانزده
فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود