2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 53 پست
آره وارد شانزده میشی ولی شانزده سالت تموم نشده مثلا بچه که به دنیا میاد نمیگن یه سالشه که یکسال تموم ...

مرسی گلم اما من دوس ندارم هرجا میرم بگم ۱۵ سالو چند ماه میگم دارم وارد ۱۶ میشم فرقی با هم ندارند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه من تو خانوادم این مدلی بوده هروقت شمع رو فوت میکنم میگن تو وارد ۱۶ داری میشی 

درسته ولی تا ۱۶سالگی تموم نشه کسی نمیگه ۱۶ساله

معمولا میگن ۱۵سال و چند ماه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
ن چیزی که اشتباست خوندن شماست دقیقا همینه کسی شمع ۱ع رو فوت کنه میگن طرف داره وارد ۱۶ میشه 

چقدر عصبانی هستی!!!

عزیزم از تولد یک سالگیت حساب کن.

شما اینطور که میگی متولد ۸۴ هستی درسته 

۹۹_۸۴=۱۵

همین  

ارتباطی به شمع و فوت نداره، ریاضیه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مرسی گلم اما من دوس ندارم هرجا میرم بگم ۱۵ سالو چند ماه میگم دارم وارد ۱۶ میشم فرقی با هم ندارند&nbs ...

هرچی دوست داری بگو آدم تو این سن همش دوست داره بالاتر بگه به بیست که میرسه همش دوست داره پایین تر بگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم تو تاپیکم ننوشتم ۱۶ نوشتم ۱۵ تموم شده دارم وارد ۱۶ میشم 

درسته ولی توی جامعه چیز دیگه ای جا افتاده

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
چقدر عصبانی هستی!!! عزیزم از تولد یک سالگیت حساب کن. شما اینطور که میگی متولد ۸۴ هستی درسته  ...

من عصبانی هستم چون واسه سنم از یه سری فحش خوردم والا من تو خانوادم این مدلی بوده دوساتمم همینطور تولد که میگیم شمع ۱۵ رو که فوت میکنن به اصطلاح میگن ۱۵ رو پر کرد یا از ۱۵ خداحافظی کرد و الان داره وارد ۱۶ میشه نمی گن ۱۶ سالشه میگم داره میره تو ۱۶ 

هرچی دوست داری بگو آدم تو این سن همش دوست داره بالاتر بگه به بیست که میرسه همش دوست داره پایین تر بگ ...

اما من دوس دارم درست بگم واسه همین یه تاپیک زدم تا درستشو بفهمم من اگر بگم ۱۵ رو تموم کردم دارم وارد ۱۶ میشم اشتباست؟؟؟؟

درسته ولی توی جامعه چیز دیگه ای جا افتاده

نمی دونم هر جوری هم باشه کسی حق نداره توهین کنه من دیشب مونده بودم میون ۳۸ کاربر که معلوم نبود سر چه چیزی منو نفهم خطاب میکردن؟

نمی دونم هر جوری هم باشه کسی حق نداره توهین کنه من دیشب مونده بودم میون ۳۸ کاربر که معلوم نبود سر چه ...

بیخیال 

اینجا همه جور ادمی هست  

کار یک سری ها فقط توهین و تحقیر هستش

من عصبانی هستم چون واسه سنم از یه سری فحش خوردم والا من تو خانوادم این مدلی بوده دوساتمم همینطور تول ...

باشه به کسانی که اینجا جوابتو میدن ربطی نداره که یه عده بی ادب بهت فحش دادن عزیزم

خب اون جوری که مطرح کردی اینجا هم اکثرا فکر کردن میگی دیگه ۱۶ ساله شده و بهش میگن ۱۶ساله.

وارد شانزدهمین سال زندگیش شده اما میگن ۱۵ساله

دقیقا مثل همون یک سالگی که وارد دوسال شده.

حالا اعصاب خودتو برای حرف بقیه خراب نکن.

دیروز تولدت بوده؟ مبارک باشه  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹