2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 53 پست
باشه به کسانی که اینجا جوابتو میدن ربطی نداره که یه عده بی ادب بهت فحش دادن عزیزم خب اون جوری که مط ...

مرسی عزیزم نه چند ماه از تولدم میگذره اینجا یکی سنمو پرسید میخواستم راستشو نگم اما دوس نداشتم دورغ بگم گفتم دارم وارد ۱۶ میشم خب .... یه کارایی کردن که تاپیک تعطیل  شد خودمم نمی دونم چرا 😂😅😅 ای کاش یکی مثل شما واسم این مدلی توضیح میداد من اشتباهمو بفهمم حداقل بفهمم چرا این طوری فحش خوردم سرچی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما من دوس دارم درست بگم واسه همین یه تاپیک زدم تا درستشو بفهمم من اگر بگم ۱۵ رو تموم کردم دارم وارد ...

نه درسته 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مرسی عزیزم نه چند ماه از تولدم میگذره اینجا یکی سنمو پرسید میخواستم راستشو نگم اما دوس نداشتم دورغ ب ...

خواهش میکنم.

واقعا مشکل داشتن که سر یه همچین چیزی فحش دادن    

بی خیال دوست من، خوش باش  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ببخشید ۱شتباه تایپی شد  میگم از چهرها و حالتهای مردم عکس بگیر

خب عکس های خیابونی زیاد میگیرم اما پیشنهاد شما رو تا ب حال امتحان نکردم انجام میدم خیلی ممنون از توصیتون❤

بیخیال  اینجا همه جور ادمی هست   کار یک سری ها فقط توهین و تحقیر هستش

آخه چون همه شون از هم حمایت میکردن من فکر میکردم یا کاری کردم خودم خبر ندارم تاز وارد اینجا شدم همش فکر میکردم یه اشتباهای کردم که اینا فحش میدن😐😐😂

۱۵ سال و چند ماه با اینکه دارم وارد ۱۶ میشم فرقی میکنه؟؟

ببين هميشه براى خودت بچه يكساله رو مثال بزن وقتى شمع تولد يكسالگيشو فوت ميكنه نميگن كه دوسالشه ميگن يك سالشه بهد از يه ماه ميگن يك سال و يك ماهشه بعد از يك سال ميگن دو سالشه ولى براى بزرگسالان نميگن پونزده سال و يك ماهشه همون پونزده ميگن تا سال بعدش كه بشه شانزده 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود