2777
2789
عنوان

مادرشوهر

201 بازدید | 15 پست

دیروز با مامانم و مادر شوهرم باغ شوهرم رفته بودیم شوهرم به مامانم گفت میخوای برات برگ دلمه بچینم درست کنی مامانم تایید کرد قبلش هم مامانم به مقدار البالو چیده بود یهو مادر شوهرم با یه لحن که قشنگ نبود گفت من برگ دلمه بخوام از بیرون میخرم مغازه ها دارن دیگه آدم از مغازه میخوره از دیروز بهم برخورده احساس کردم ناراحته مامانم میوه چیده و برگ دلمه داره می‌بره میگه پیش مامانم هیچ حرفی نزدم که ناراحت نشه و به روم نیاوردم ولی خیلی دوست دارم یه بار تو حرفام بگم به شوهرم یا مادرش که بفهمن ناراحت شدم و حرفشون بد بوده ولی نمی‌دونم چی و چطوری بگم ، اگه شوهرم تازه باغ دار شده من از بچگی تفریخاتمون تو باغ بوده و ندید نیستیم و خانواده ما از نظر مالی خیلی سرترن از خانواده شوهرم سر همین بهم برخورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بعضیا چرا اینجورین اخه ! مادرشوهر من همش میشینه مادر جاریمو نفرین میکنه که اره پسرم همش اونا رو میبره باغ تا خرخره میخورن !!!!! اخه بگو مگه زردآلو و برگ دلمه کیلویی چنده که بخورن چی بشه اخه ! اوف 

واقعا بعضیا چرا اینجورین اخه ! مادرشوهر من همش میشینه مادر جاریمو نفرین میکنه که اره پسرم همش اونا ر ...

دقیقا آدم ندار که نیست اگرم می‌بره به اصرار شوهرم می‌بره خواهر شوهرم خانواده شوهرش میان همیشه دست پر برمی‌گردن اونا ایراد ندارد مامان من یه بار اومده برده اینجوری حرف زد خیلی ناراحت شدم

من بودم میگفتم با لحن خوبببب 

وایی اخه حیف نیست ادم از باغ خودش نچینه بره از بیرون دستمالی شده و الوده رو بخره

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱
هیچوقت جایی که مادرت هست با مادرشوهرت نرو همیشه حسادت و کرمی در کاره...

اصلا قرار نبود بیاد شوهرم تعارف الکی گرد سریع قبول کرد منم ناراحت شدم میاد به شوهرم گفتم مامانم فکر کنم معذب بشه