2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 41 پست

مادرشوهر من باز از اون ور بوم افتاده.... خونش تمیزو مرتبه بچم ندارن و خودشون دو نفرن....حالا هررررر روز حیاطشم باید جارو بزنه از بس وسواس داره به منو خواهر شوهرمم میگه شما خیلی تنبلین از من یاد بگیرین😂

والا‌! خونه زندگی خودشونه! همه اینجا بدشون میاد مادرشوهر سر از کارشون در بیارن، بعد عروسا زندگی مادر ...

اخه ما مرتبیم و بهونه دستشون نمیدیم چیزیم گفتن جوابشونو محترمانه رک میگیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش اینجوری بود که شمامیگی   همش میشینه تو خونه فقط دستمال میکشه و جارو میکنه بعد انتظار داره عروساشم مثل خودش باشن ازونورم انتظار داره ما بریم بگردونیمش چون هیچ جا نرفته و دلش گرفته

من خونه مادرشوهرم سوسک میبارید خودم دو سه بار سم گرفتم بردم با خودم همهی ظرفا رو هم قبل استفاده آب میزدم ...شبا ک میخوابیدیم همش فکر میکردم جن داره سروصدا میاد.شبا خوابم نمیبرد.یه شب یه چیزی خورد ب دستم دیگه بیدار موندم چند دقیقه بعد دیدم موش دارهههه  

همسرمو بیدار کردم باور نمیکرد فرداش ب مامانش گفت اونقد بهش برخورد گفت نه موش کجاست زنت خیالاتی شده

شب بعد چسب موش بردم گذاشتم موشه افتاد تو چسب موش دهن گشادش بسته شد

لعنتی کثیف.مبلای کهنه کثیف و داغون دست دوم گرفته.عقده مبل داره انگار

ادم سرحال میشه والا

چی بگم والا. کلا درحال خرج کردنه اونوقت همش درگوش شوهرم میخونه که زن نباید خرج خودش کنه

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی
من مثل مادرشوهرتم ولی سعی میکنم خونم تمیزکنم ولی تو مثل مادرشوهرمی ک میگه چراهمش میری بیرون وخونه ما ...

من نمیگم نره ب من چه ولی وقتی حیاط دستشویی رو ب گند میکشه پدرشوهر بیچارم بعد ۲ روز کاری بدون خاب مباد شروع میکنه ب شستن بعدم میاد خونه جارو نکشیده گردگیری نشده ظرفا نشسته مواجه میشه ادم از زنش ایراد میگیره ک همیشه بیرونه زن باید اول خونشو مثه دسته گل نگه داره

مادرشوهر من خیلی ددریه همش مسافرت هست یا با همکارای قدیمش دوره دارن خونه یکی یا خونه خواهر برادراشه. ولی با همسایه رفت و امد نداره. پدرشوهرم هممممممیشه ظرفارو میشوره جارو میکنه کلی از خرده کاریارو انجام میده. برنجم دم میده بهتر از زنش.:))) برا همین مادرشوهرم از من اصلا توقع کار نداره از پسرش توقع داره😁کلا میگه اقایون باید کار کنن زنا همین یه غذا که میپزن خودش کلی کار هس

من نمیگم نره ب من چه ولی وقتی حیاط دستشویی رو ب گند میکشه پدرشوهر بیچارم بعد ۲ روز کاری بدون خاب مبا ...

اتفاقا منم شوهرم میادکاراکمکم کنه 

اسی گیرنده بخداحس میکنم مادرشوهرمی اومدی تاپیک زدی 

چی بگم والا. کلا درحال خرج کردنه اونوقت همش درگوش شوهرم میخونه که زن نباید خرج خودش کنه

توجه نکن کاری ک دلت میخاد بکن توم پیشش تیکه بنداز ب کارش ک همش خرج میکنه