2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا دم در می‌شینن؟!😳 

مادرشوهر منم دردریه. خیلی خونه خواهر برادرش یا دوستاش می‌ره ولی دم در نشستن و رفت و آمد با همسایه برام قابل باور نیست. دهه شصته مگه؟ 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

مادرشوهر من بیرون نمیره همش خونس ولی ظرفاش میمونه شب پدرشوهرم بشوره

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
اره مادرشوهر منم اینطوریه ولی دلیلی نمیبینم براش شکلک 😂 به کار ببرم.🙄

اخه هر وقت از جلو خونش رد بشی مثه نگهبان دم درشه یا جلو خونه همسایشه خب خندم میگیره

جدی؟😂

میگه همه ی کارای سخت ریخته سرمن همه ی مسئولیتا بامنه . من نمیدونم روزی یه میلیون خرج کردن در فروشگاه های زنجیره ای و پاساژها آیا خستگی میاره؟؟؟؟

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی
وا دم در می‌شینن؟!😳  مادرشوهر منم دردریه. خیلی خونه خواهر برادرش یا دوستاش می‌ره ولی دم در نش ...

اره تازه میگه اصن خونمو دوس ندارم میرم خونم دلم میگیره اخه زن بزرگ معلومه دگ خونتو کثیف نگه داری هیشکی دلش نمیخاد بشینه توش