2777
2789
عنوان

مادرشوهر

451 بازدید | 41 پست

سلام خانوما مادرشوهرای شمام همیشه خونه دروهمسایس؟ مادرشوهر منکه صبح ظهر بعد ناهار شب میره خونه همسایه یا خونه مامانش ک همسایه خودشه عصرم همیشه دم در میشینه😂 خونشم خیلی کثیف و ظرفای شب رو میزاره واس فردا ظهر بشوره منم خیلی از خونش بدم میاد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مادرشوهر بنده دائما با شاسی بلندشون بیرون تشریف دارن و آخرشبم میگن وااااای چقدررررر امروز خسته شدم .

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

مادرشوهر من همسایه اومد دم در میخواس بیاد تو راش نداد😂ولی ظرفاش و هفته ای یه بار میشوره🤢

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲
مادرشوهر بنده دائما با شاسی بلندشون بیرون تشریف دارن و آخرشبم میگن وااااای چقدررررر امروز خسته شدم .

جدی؟😂

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲