2777
2789
عنوان

داستان زندگی واقعی و حقیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 47258 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مطب دکتر منشی شده بودم وسرکار میرفتم تااینکه بعدازچندوقت پسرعمومو تو خیابان دیدم بوق زد که سوارماشین شو میخوام باهم حرف بزنیم منم سوارشدم چون میخواستم بدونم میخواد چی بگه

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

خیلی دیر میذاری😢😢😢😢

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

قشنگ دق میدی، استارتر 

یکی باید بیاد شرحـحال مارو توصیف کنه خودش داستانیه😂😂😂

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 
جالب شد عقد دختر عمو پسرعمو🤔🤔

مثل منو همسری 😆

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

شروع کرد تعریف کردن که من همیشه تورو دوست داشتم ولی هیچوقت جرات نمیکردم بهت بگم وقتی تو ازدواج کردی منم به مامانم گفتم برام زن بگیره ولی اصلا باهاش خوشبخت نبودم وقتی شب عروسی تورواونجوری دیدم طاقت نیووردم روانی شدم براهمین اونکارو کردم میدونم اشتباه بود همه سراون قضیه باهام قهر کردن ولی من نمیتونستم تحمل کنم گریه هدی توروببینم من واقعا دوست دارم

اخیش بالاخره یه سرگذشت تونی نی سایت عالی شده

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

و اگه میخوای بیا باهم صیغه کنیم‌ منم سریع بلند شدم و قاطی کردم که اینه دوست داشتنت که بیا صییغه کنیم یعنی چی اخه چه فکری کردی