2777
2789
عنوان

شوهرم بچه ننه س

469 بازدید | 21 پست

بچه هااااا کمک

من 15 روزه اومدم خونه بابام قهر

اصلا و ابدا همسرم و خانوادش سراغی ازم نگرفتن

تقصیر شوهرمم هست هروز و هرشب و هرثانیه با رفیقاشه بی مسئولیته بچه ننه س

دوساله باهاش حرف زدم محبت کردم دعوا کردم به خودش گفتم به دوستاش گفتم به خانوادش گفتم

هیچ تغییری نکرده بدترم میکنه عمدا؛

روز اول گفت ماشینو خونه دارم خانوادش گفتن ما پشتیشیم

ولی همش دروغ بود بازم کنار اومدم با بیکاریش

ولی این دیگه خیلی زبون درازه خانوادشم همش به غیر کمک مالی پشتش در میان و توکارام دخالت میکنن

همیشه من متهم میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهراوه بذار اجرا با قدرت شرط کن تکرار کنی جدا میشم....

والا بخدا جدا بشی بهتر از این استرس و جنگ اعصابه

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
مهراوه بذار اجرا با قدرت شرط کن تکرار کنی جدا میشم.... والا بخدا جدا بشی بهتر از این استرس و جنگ اع ...

مهرتو

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
مهراوه بذار اجرا با قدرت شرط کن تکرار کنی جدا میشم.... والا بخدا جدا بشی بهتر از این استرس و جنگ اع ...

قبلا اجرا گذاشتم و عین خیالشون نبود

بخاطر دل خودم برگشتم باز

که بعدا نگم کاش میجنگیدم تا درست شه

ویژگی مثبت چی داره عزیزم ک باهاش موندی

نمیدونم دلم واسه جوونی خودم میسوزه تو این سن پام به دادگاه باز شه اونم تک دختر یه آدم ناشناس

فقط دلم واسه خودم میسوزه کسی اجبارم نکرده زندگی کنم یا طلاق بگیرم یا نگیرم