2777
2789
عنوان

شوهرم بچه ننه س

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 21 پست
نمیدونم دلم واسه جوونی خودم میسوزه تو این سن پام به دادگاه باز شه اونم تک دختر یه آدم ناشناس فقط دل ...

عزیزم واقعا دلت برای خودت بسوز تو این جوونی باید عذاب بکشی حرص بخوری اگ درست نمیش تمومش کن بچه نداری

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای داد برو پیش مشاور نشستی خونه پدرت ک چی بشه ب بزرگترت بگو با بزرگتر شوهرت حرف بزنن تکلیفت معلوم ...

مشاوره رفتم ولی اون نیومد فقط دهن بین مامانشه

بزرگترمم بارها و بارها هم به خودش گفتن هم به خانوادش ولی اونا پدر و مادرم رو متهم به زبون درازی و دخالت میکنن

و منو زنی که بساز نیست

عزیزم واقعا دلت برای خودت بسوز تو این جوونی باید عذاب بکشی حرص بخوری اگ درست نمیش تمومش کن بچه نداری

نه ندارم اما میخوام تمام جنگامو بکنم و برم تا مدیون خودم نشم

نه ندارم اما میخوام تمام جنگامو بکنم و برم تا مدیون خودم نشم

انشالله ک سرش ب سنگ بخوره و زندگیه خوبی داشته باشی طلاق چیز خوبی نیست ولی خوب برای نجات آخرین راه

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
مشاوره رفتم ولی اون نیومد فقط دهن بین مامانشه بزرگترمم بارها و بارها هم به خودش گفتن هم به خانوادش ...

دست رو‌دست نزار

سریع اقدام کن

ما حق تجویز طلاق نداریم‌ولی باید واسه زندگیت‌سری تصمیم بگیری

یا بمونی تحمل کنی یا راهتو‌جدا کنی ازش

تو بخند تا ديگران كور شوند از حالت!
قبلا اجرا گذاشتم و عین خیالشون نبود بخاطر دل خودم برگشتم باز که بعدا نگم کاش میجنگیدم تا درست شه

اگر بچه داری بجنگ وگرنه مردای این مدلی لایق این نیستن آرامش تو بگیرن و باعث حال خرابت بشن... عمم مثل شما بود... الان با وجود بچه جدا شده... می‌گفت کاش زودتر جدا میشدم... همون چندسالم حروم کردم... چند سال بعد از جداییش با یه مرد ترک کن شرایط اونم مثل عمم بود ازدواج کرد و رفت ترکیه... الان خوشبخت ترین زندگی رو داره و دخترشم داره عین یه پرنسس بزرگ میشه و از پدر واقعیش متنفره

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩