2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 529954 بازدید | 57095 پست
شماها معاینه لگن شدین خیلی درد داره؟؟چند ثانیه طول می‌کشه؟؟

درد نداره فقط باید خودتوشل بگیری سفت کنی دردت میاد

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا میشه تعریف کنین چه طوری بود و از چندسانت زدن؟؟

اره عزیزم چند بار تعریف کردم از ۴سانت زدن فک کنم دقیق یادم نیس ولی از صب دردام شروع شد ولی خیلی شدید نبود شب ساعت ۹رفتم بیمارستان ۴سانت که شدم بیحسی زدن ساعت ۲و۴۵ دقیقه صب پسرم به دنیا اومد

خدایا بخاطر دوتا فرشته کوچولویی که بهم دادی ممنونتم😍😍😍
بحثشم گرمه، واقعا حیف میشه اگر تو این زمینه ها جنبه نداشته باشیم خخخ    

آره😅

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
اره عزیزم چند بار تعریف کردم از ۴سانت زدن فک کنم دقیق یادم نیس ولی از صب دردام شروع شد ولی خیلی شدید ...

موقعی که بچه میاد بیرون درد داشتی چیزی حس کردی؟؟آخه بچم وزنش بالاس میترسم خیلی درد داشته باشه

اره عزیزم چند بار تعریف کردم از ۴سانت زدن فک کنم دقیق یادم نیس ولی از صب دردام شروع شد ولی خیلی شدید ...

یعنی چندساعت طول کشید روند زایمانت  رو کندتر که نکرد؟

موقع بیرون اومدن بچه بی حس  بودی یا درد داشتی؟؟

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
موقعی که بچه میاد بیرون درد داشتی چیزی حس کردی؟؟آخه بچم وزنش بالاس میترسم خیلی درد داشته باشه

من بعد از تزریق بیحسی یهو انگار یه مایع گرم ریختن توکمرم و پاهام ودردم کاملا از بین رفت انگار از اسمون به زمین اومدم بعدم تا زایمان اصلا هیچ دردی احساس نکردم فقط هر وقت لازم بود دکترم و ماما میگفتن چیکار کنم و چجوری زور بزنم بعدم کلی از همکاریم تعریف کردن.یهو دیدم بچه رو گذاشتن بغلم اصلا نفهمیدم

یعنی چندساعت طول کشید روند زایمانت  رو کندتر که نکرد؟ موقع بیرون اومدن بچه بی حس  بودی یا ...

نه دیگه من کلا ۶ساعت تو زایشگا بودم

یعنی چندساعت طول کشید روند زایمانت  رو کندتر که نکرد؟ موقع بیرون اومدن بچه بی حس  بودی یا ...

نه موقع بیرون اومدن بچه بیحس بودم 

من بعد از تزریق بیحسی یهو انگار یه مایع گرم ریختن توکمرم و پاهام ودردم کاملا از بین رفت انگار از اسم ...

وای چه خوب خداکنه زایمان منم همینطور باشه .برای بخیه بهت بی حسی زدن یا همون اپیدورال کافی بود؟؟

چقده وزن نینیتون؟؟خودت میخای با بیحسی زایمان کنی؟؟

😘 من دکترم بهم گفته بود سزارین چون فقط ۲۰ سالمه و میگفت چون سنت کمه سزارین ولی تبسم خانم عجله داشتن ...

تبریک میگم عزیزم خوش قدم باشه انشالله

منم بیست سالمه بازدکترم میگفت حیفه اگه طبیعی نیاری