2777
2789

سلام عزیزان

سوالم درباره خواستگار یا دوست هست... نه کسی که نامزدی و عقد کرده یا با همسرش زندگی میکنه.

تو دوره دوستی و آشنایی آیا دعوایی کردین که باعث جداییتون بشه و دنبال اون شخص برین و حاضر نشه با شما ارتباط بگیره و ناامید بشین... بعد خودش یه مدت بگذره و برگرده؟‌ میشه توضیح بدین چی شد

خودش اومد دنبالم قبول کردم دوباره جدا شدیم

یه موقع های واقعا نمیشه دو نفر باهم باشن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاااد 

این خاصیت مرداس که هروقت دلشون بخواد بذمیگردن و انتظار آغوش باز دارن😏

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

دعواکردیم ولی اون اومددنبالم بعدازسه روز.همیشه بعدازیک هفته میومد.

یه بار کات ازطرف اون بود که من زنگ زدم گریم گرفت پشت تلفن آشتی کردیم

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
زیاااد  این خاصیت مرداس که هروقت دلشون بخواد بذمیگردن و انتظار آغوش باز دارن😏

طرف من که ایتقد مغروره و کله خر که عمرا برگرده، بهش هم امیدی ندارم فقط دوست دارم برگرده چند تا حرف بارش کنم

خوش کات کرده بود؟

اینو من کات کردم

یکی ام بود خودش کات کرد دوباره برگشت من قبول نکردم

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

من خاستگارم بود کات کردم بعدا پشیمون شدم پا دادم اومد ازدواج کردیم واقعا پشیمونم...

گاهی دونفر مال هم نیستن و همون اول که وابستگی نیست و عقل حکم رو میبره باید به عقلت اعتماد کنی.. همیشه دل کار رو خدراب میکنه..

همیشه اول آشنایی احساس کردید به درد هم نمیخورید بذارید و برید... چون اگر بمونید خیلی باید زجر بکشید تا زندگی اونی بشه که میخواهید و وقتی تلاشتون نتیجه میده که دیگه اعصاب و دل و دماغی براتون نمونده که بشینید و از زندگی لذت برید...

من خاستگارم بود کات کردم بعدا پشیمون شدم پا دادم اومد ازدواج کردیم واقعا پشیمونم... گاهی دونفر مال ...

طرف من خیلی بهم بدی کرد، دو تا ازدواج ناموفق داره و اخلاقش تند و عصبیه، من خیلی بهش کمک کردم ولی کور بود و از خود مچکر

طرف من خیلی بهم بدی کرد، دو تا ازدواج ناموفق داره و اخلاقش تند و عصبیه، من خیلی بهش کمک کردم ولی کور ...

دو نفر رو بدبخت کرده باز تو باهاشی..  

یعنی همسر اول و کل طایفه اش فهمیدن این اکی نیست تشخیص دادن جدایی به صلاح.. نفر دوم همین طور..تو هنوز نفهمیدی ... دختر خوب... هیچ احمقی اگر یه پسر خوب پیدا کنه ولش نمیکنه.. پسره هم طلاق بخواد دختره ول کن نیست..مرد خوب که کاری نمیکنه که زندگیش به طلاق برسه.. این دو بار جدا شده اعصابش رو خرج دو تا زن و یه لشکر کس و کار طرفش کرده جنگیده جدا شده انقدر دعوا کرده و دعوا دیده که از دادگاه و پاسگاه ترسی نداره قبح طلاق براش شکسته شده.. فردا روز تو بخوای تهدیدش کنی بگی طلاق میگه خوش اومدی..خواهر مادرش هم از دستش خسته شدن و عمرا وساطت نکنن برای آشتی... عمرا ناز عروس سومشون رو نکشن و باهاش اونجور که دلت میخواد خوب نباشن دستتو عسل کنی بذاری تو دهنشون عمرا فایده نداشته باشه.. به تو به چشم بدبختی نگاه میکنن که از بی شوهری چسبیدی به پسر داغون اونا

..حالا هی تو بگو من دختر باشخصیتی بودم ناز داشتم خاستگار  فراوون داشتم.. یه بنده خدایی هست پسرش معتاد بود دختره ترک داد و عروسی کردن بازم پسره میپیچونه و معلوم نیست چه گوهی میخوره دختره پیش مادرشوهرش گریه کرده گفته یه نصیحتی بهشبکن مگه مادرش نیستی.. مادر گفته تو خودت از همه چی خبر داشتی میخواستی زنش نشی.. جای دستت درد نکنه پسر پفیوز یارو رو جمع کرده..یعنی مادره هم خسته شده از دست بچه اش.. اعصاب نداره که برای دختری حرص بخور که احتمال رفتنش هست..