2777
2789

ما ساختمونمون ۴ طبقس ما همکف میشینیم پدرشوهرم اینا طبقه چهارم

دوتا مستاجرم داریم طبقه بالایی ما دوتا دختر به شدت شر و شیطون داره که رو سرما حسابی سرصدا میکنن حالا چندوقتیه همش میان تو پارکینگ دخترای همسایه های دیگرم میارن تو اندازه یه ماشین جا که خالیه دوچرخه سواری میکنن و حسابی سرصدا میکنن

یبار مستقیم به خودشون گفتم یبار به مادرشوهرم گفتم جلوی خودم بهشون تذکر داد بعدکه میخواستن برن بیرون گفتن بچها حالا که میریم تو کوچا ساکت باشین تو کوچه دعوامون میکنن خیلی حرصم گرفت

بعد بازم تکرار کردن مادرشوهرم زنگ زد به مادرشون گفت

ولی انقد که بی فرهنگن هنوزم این کارو انجام میدن

دیگه امروزم سر ظهر اومدن بهشون گفتم برین اینجا بازی نکنین ولی اصلا محل هم برنداشتن پدرشوهرم اومد پایین کارداشت اونم بهشون گفت دیگه خداکنه ایندفعه حرف حالیشون بشه نیان

بنظرتون من خیلی سخت میگیرم یا واقعا بچه های بی ادب و پررویین

به همه ی بچه های کوچه گفتن که ما زنگمون شماره ۱ درصورتی که ۲ مگه میشه ندونن زنگشون کدومه آیفونو خاموش کردم انقد که زنگ زدن 

کلا خانوادگی فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن تا همین الان که ۱۰ماهه اینجان فامیلاشون که میان زنگ مارو میزنن بهشونم گفتیم ولی اصلا اهمیتی نداره واسشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس کجا بازی کنن طفل معصوما

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من اونا رو تایید نمیکنم ولی خودم یه دختر۳/۵ساله دارم واقعا تو خونه سرگرم کردن ش سخته بهتره تو این روزها بقیه رو بیشتر درک کنیم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خب پس کجا بازی کنن طفل معصوما

تو کوچه بازی کنن خب ما پارکینگمون همینطوری کوچیکه بعد خونشون ۱۸۰ متره ۳تا اتاق خواب داره مامانشون برای اینکه خودش بخوابه اینارو سرظهر میفرسته تو پارکینگ

من اونا رو تایید نمیکنم ولی خودم یه دختر۳/۵ساله دارم واقعا تو خونه سرگرم کردن ش سخته بهتره تو این رو ...

خواهرشوهر منم ۳سالشه میدونم سخته ولی اینا کلاس ششمن

تو کوچه بازی کنن خب ما پارکینگمون همینطوری کوچیکه بعد خونشون ۱۸۰ متره ۳تا اتاق خواب داره مامانشون بر ...

دلم سوخت براشون تقصیرپدرمادرشونه بهشون نمیرسن ببرن پارکی جایی

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دخترا هاون رو میزارن رو زمین گردو و بادوم میشکنن خونه ما میلرزه کلا

۱۶ ساله طبقه ی بالای مامانم عصرا گردو و بادام میشکنه چون باغ ش رو دارن ما هیچ وقت به روشون نیاوردیم چون بره تو کوچه بشکنه

کجا بشکنه؟

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
۱۶ ساله طبقه ی بالای مامانم عصرا گردو و بادام میشکنه چون باغ ش رو دارن ما هیچ وقت به روشون نیاوردیم ...

عزیزم فرهنگ آپارتمان نشینی میگه که هاونو باید تو دستت بگیری بشکنی من مادرشوهرم مامان خودم خالهام هممون همین کارو میکنیم اوناهم میتونن تو باغشون بشکنن 

دلم سوخت براشون تقصیرپدرمادرشونه بهشون نمیرسن ببرن پارکی جایی

وضعیت شهر ما قرمزه پارک نمیببریم 

وضعیت شهر ما قرمزه پارک نمیببریم 

اره الان بخاطر کرونا ک دیگه اصلا نمیشه برد

ولی تو حالت عادیم دیدم خیلیا نمیبرن تنبلیشون میاد

عزیزم فرهنگ آپارتمان نشینی میگه که هاونو باید تو دستت بگیری بشکنی من مادرشوهرم مامان خودم خالهام همم ...

این همسایه ی ما اخلاق شه همه چی رو ارگانیک و تازه میخوره باور کن همیشه صدای بادام شکستن ش میاد

گردو رو میشه با گردوشکن شکست ولی بادام اصلا نمیشه

باورت میشه دیگه فرق گردو و بادام رو با صداش تشخیص میدیم