2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 239 پست
مرسی گلم منم دعات میکنم انشاالله تو هم جواب بگیری همه منتظرا جواب بگیری ان شاالله واسه من گفته از وق ...

ممنونم لطف داري عزيزم

گفتم شايد زودتر باشه سريع تر متوجه بشي بارداري يا نه.

كه ان شاء الله هستي

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببين سينه هاي منم سفت شده و رگهاش مشخص ولي درد ندارم

گه گداري يه دل درد خفيف خفيف دارم

يكم فقط يكم ترشح دارم

اينقدر محون كه من علايم نميگيرمشون.

پس شياف تاثير داره ولي نه خيلي پر رنگ

بعد چون تخمك زياد داشتي شايد يكم دردت براي اون باشه

و بيشترش احتمال ميدم بارداري.

ممنونم لطف داري عزيزم گفتم شايد زودتر باشه سريع تر متوجه بشي بارداري يا نه. كه ان شاء الله هستي

انشاالله  هزینه ها خیلی خیلی زیاده  خدا رحم کنه بهمون من خیلی امیدوارم  انشاالله جواب بگیریم 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
ببين سينه هاي منم سفت شده و رگهاش مشخص ولي درد ندارم گه گداري يه دل درد خفيف خفيف دارم يكم فق ...

سینه های من طوری درد میکنن که امروز رفتم حموم زیر دوش نمیتونستم وایسم از شدت دردش میرم دسشویی برمیگردم یه فشاری میاد به رحمم که فک میکنم داره منفجر میشه تلقین نیست واقعا درد میکنه 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
فقط هايپر كه نشدي؟

هایپر چیه؟

هایپر چیه؟

وقتي تخمدان بيش از حد با امپول تخمك مي سازه شكم اب مياره 

علايم مختلفي داره ميتوني سرچ كني سندروم تحريك بيش از حد تخمدان و ببيني علايمشو داري يا نه

و فكر نكنم هايپر باشي ولي محض اطمينان چك كن.

وقتي تخمدان بيش از حد با امپول تخمك مي سازه شكم اب مياره  علايم مختلفي داره ميتوني سرچ كني سند ...

اهان😔اگه بود دکترم دربارش باهام حرف میزد دا اخه همه چی رو توضیح میده این یکی رو نشنیده بودم 

سلام خوبي؟ بهتر شدي ؟ هنوز علايمت هستن؟

سلام مرسی  عزیزم شما خوبین؟سینه دردم یکم بهتر شده از امروز هم ترشحات آبکی دارم من همیشه قبل پریود ترشح دارم 😔فک کنم برا پریود باشه

سلام مرسی  عزیزم شما خوبین؟سینه دردم یکم بهتر شده از امروز هم ترشحات آبکی دارم من همیشه قبل پری ...

حالا كه نشدي هنوز معلوم نيست

منم سينه هام يكم حساسن و دردي ندارم

اميد به خدا

ان شاء الله بهتر باشي

جواب ازمايشتم مثبت باشه

راستي بي بي چك ميزني يا يه راست ازمايش ميدي؟

حالا كه نشدي هنوز معلوم نيست منم سينه هام يكم حساسن و دردي ندارم اميد به خدا ان شاء الله بهتر باش ...

انشاالله  ازمایش شما هم مثبت باشه 

میترسم از بی بی منفی بشه 

انشاالله  ازمایش شما هم مثبت باشه  میترسم از بی بی منفی بشه

از موعدم که گزشت بی بی میزنم مثبت شد برم مطب  دکترم