2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

295 بازدید | 20 پست

۱۴ سالم بود عاشق یه نفر شدم. چندسال بعد حس کردم اون حس سابق رو نسبت بهش ندارم. با یه نفر وارد رابطه شدم. همه احساسم نسبت به نفر قبلی فوران کرد.همه‌ی اون سال ها فقط دوست داشتنش رو سرکوب کرده بودم. شخصی که باهاش وارد رابطه شدم شده بود اینه‌ی دقم. همش حسرت معشوق سابقم رو میخوردم. کار به جایی رسید که از خودم و از ادمی که باهاش رابطه داشتم متنفر شدم. دو سه ماه بعد به خواست من از هم جدا شدیم. الان هم نمیتونم کسی رو دوست داشته باشم. نمیدونم واسه ازدواجم باید چیکار کنم. نه میتونم فراموشش کنم نه میتونم وقتی که یه نفر ذهنمو مشغول کرده با کس دیگه ای برم زیر یه سقف. خانوادم میگن که الکی خواستگارا رو رد نکنم، چندسال دیگه خواستگار پیدا نمیشه واست 😂

نمیخوام با کسی باشم و از طرفی هم میدونم توی این جامعه بالاخره یه جاهایی لازم هست سایه یه مرد بالا سرت باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به نظرم عشق عاشقی کشکه اگه خواستگار خوب داری که شرایطش واست مورد قبوله قبول کن معلوم نیست آیا طرف دوست داره نداره توهم نمیتونی بهش بگی... پس اگه دوست داشته باشه بفهمه خواستگار داری پا پیش میذاره الکی به پاش نشین

به نظرم عشق عاشقی کشکه اگه خواستگار خوب داری که شرایطش واست مورد قبوله قبول کن معلوم نیست آیا طرف دو ...

نمیخوام خائن باشم. وقتی دلم با یکی دیگست چطور تو چهره یکی دیگه نگاه کنم بگم دوستت دارم وقتی میدونم دروغه

2790
2823
2791
2779
2792