2777
2789

سلام به همگی،،،

چندتا سوال داشتم،

اول اینکه این همه که همه میگن پزشکی آوردن سخته، واقعا یعنی اونقدر سخت و غیرممکنه؟؟ 

اونایی که پزشکی قبول شدن همون بار اول قبول شدن یا چندبار پشت کنکور موندن/موندین؟؟ 

چند ساعت روز درس خوندن؟؟ 

از کِی درس خوندن رو شروع کردن(کدوم پایه)؟؟ 

کلا از همه چیش بگین😟

👩🏻‍⚕️💉

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم پزشکی خوندم... ببین تجربی خوندن و بعدش وارد پزشکی شدن عشق می خواد... اگه واقعا عاشق این رشته باشی سختیش برات کمتر و شیرین میشه.... فقط اگه عاشقش هستی واردش بشو چون سختی های خاص خودش رو داره جدا از درس خوندنش وقتی پزشک بشی دیگه متعلق به خودت فقط نیستی 😊😊 من خودم کلا خیلی nerd بودم زیست و شیمی و چند تا درس عمومی رو  رو از همون سال اول دبیرستان که داشتیم خیلی با عشق و زیاد میخوندم ولی بقیه درس ها خصوصا اونا بی که خوشم نیومد رو رفتم روش های تست زنی رو یاد گرفتم و سال آخر بیشتر روشون کار کردم (که البته اشتباه و الان فکر نکنم جواب بده😅🤷🏻‍♀️) ... سال آخر روزی ۸ ساعت کم کمش بود دیگه... ولی دفعه اول قبول شدم 🤷🏻‍♀️ خیلی ها از ترسشون این حرف ها رو میزنن ولی فقط اگه عاشقش هستی و استعدادی رو داری واردش شو و سختی هاش رو هم اینطوری با جونت تحمل میکنی😊🤷🏻‍♀️

ان شاالله موفق باشی😊😊

لطفا اکانت پاک شود
من خودم پزشکی خوندم... ببین تجربی خوندن و بعدش وارد پزشکی شدن عشق می خواد... اگه واقعا عاشق این رشته ...

خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادین😍❤️

چقدر خوب که پزشک هستین

من عاشق پزشکیم ولی میترسم اونقدر نظرای منفی میشنوم

شما تخصصتون چیه؟؟ مشغول به کار هستین؟ 

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادین😍❤️ چقدر خوب که پزشک هستین من عاشق پزشکیم ولی میترسم اونقدر نظرای ...

خواهش میکنم... اگه می خوای ولردش بشی واقعا به حرف های دیگران نبابد کار داشته باشی😊🤷🏻‍♀️

من خودم جراحی قلب میخونم البته هنوز فوق تخصص رو نگرفتم ولی بله مشغول بکارم به عنوان اسیستنت و در حال خواندن برای فوق تخصص (البته الان بدلیل شرایط همسرم و زندگی خارج از ایران فعلا بین کارم وقفه افتاده 🤷🏻‍♀️)

لطفا اکانت پاک شود
خواهش میکنم... اگه می خوای ولردش بشی واقعا به حرف های دیگران نبابد کار داشته باشی😊🤷🏻‍♀️ من خودم ...

خیلیم خوب☺️موفق باشین

چی میشه منم اون روز رو ببینم که کنکور قبول شدم 😟

همه شب مرا نمی‌برد خواب!