2777
2789
عنوان

سکه،اونایی که واردن به طلا بیان

4647 بازدید | 19 پست

دوستان قصد خزید سکه دارم‌.شنیدم باید بعد از ۸۶باشه.یعنی اگه روش نوشته باشه ۸۶ هم نباید بخرم؟بعدش سکه یک گرمی چجوریاست قصد دارم بخرم دیدم تو سایت قیمت زده یک تومن در صورتی که طلا گرمی هفتصد و خورده ایه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همون سیصد و خورده ای اختلاف قیمت سکه یک گرمی با یک گرم طلا حباب میگن دیگه، سکه کامل هم هشت گرمه، ولی بیش از یک میلیون اختلاف قیمت داره با هشت گرم طلا

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان همه ۸۶ من هرچی دارم ۸۶...یگرمی امامی رو میگی خوبه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
شنیدم یک گرمی خوبه اخه پولمو میخوام تبدیل کنم ولی زیاد سر در نمیارم😅😅سکه یک گرمی امامی بخرم؟

سگه ی گرمی امامی عکس بزرگواری روشه خخخ ...اون دوران ک من گرفتم ۲۵۰ تومن بود یادش بخیررر‌‌‌‌...واس پس اندازه سکه خوبه و یا طلا کم اجرت مثلا گرمی ۲۰ اجرت

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
روش تاریخ ضرب 1386 هست یک گرمی هم یک میلیون و خورده ای هست چون حق ضرب میاد روش

عزیزم سکه یک گرمی رو مثل سکه بهار ازادی خویب میخرن؟با همون قیمت منطورم اینه که به قیمت روزش میخرن ؟

درود 

عزیز ۸۶ تاریخ ضرب هست 

سکه بهار آزادی یا سکه گرمی یا طلای بدون اجرت هر کدوم به مراتب بهتر از سرمایه گذاری نقدی هست 

البته سکه بهتره، چون علاوه بر طلافروشی در صرافی ها نیز میتونید مبادله کنید و سهل الوصول تره

حتما طولانی مدت سود خواهید کرد

موفق باشید🌹

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
عزیزم سکه یک گرمی رو مثل سکه بهار ازادی خویب میخرن؟با همون قیمت منطورم اینه که به قیمت روزش میخرن ؟

بله

سکه همیشه بهتر از طلا فروش میره و یک گرمی هم چون فقط بانک مرکزی داره خیلی راحت فروش میره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی