2777
2789
عنوان

حیوان خانگی💞

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 50 پست
من گربه دارم خیلی خوبه 

منم داشتم گربه کوچولو هم بودن و خیلی بامزه ولی چون آسم دارم بوش اذیتم میکرد دستشوییاشونو خاک گرفته بودم از دامپزشکی خاک میکردن ولی متاسفانه اسم دارم و اذیت شدم دادم رفتن

اصلا عقده ایین  واقعا میگم به دور از هر گونه خشم و ناراحتی میدونم که اینجور افرادی که با غیض م ...

اصلا نظر همچین ادمایی مهم نیس🙂⁦♥️⁩

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همه نوعشو که گفتی داشتم گربه هم داشتم سگم داشتم ولی از زمانی که بچه دار شدم ترسیدم سگم دست خواهر ...

چرا دادیش رفت به بچه کاری نداره که من خالم ۹ تا سگ داشت و ۵ تا گربه

چرا دادی بهش اتفاقا با بچه ک داری خیلیی خوبه ک مشکلی هم ایجاد تمیکنه براش حتی اگه بکنی دهنش یا چیزی خود سگ فرار میکنه سگا میفهمن بچس و باهاش بازی هم میکنن 

درسته ولی بیخود میکنن این حرفو میزنن چون حیونی که باوفاست و بهتر از حیونای دیگس چرا باید بهش بگن نجس ...

جریان از این قرار که اون دوره ها که اعراب به ایران حمله کرده بودن بیشتر مردهای ایرانی سرباز محسوب میشدن و در گیر جنگ بودن و از زن بچه غافل این اعراب جاهلم که شهوت با ارزش ترین چیز بوده پیششون به خونه های بی مرد میرفتن از دیوار بالا به زن وبچه مردم تجاوز میکردن خونه هایی که سگ داشتن واسه نگهبانی از حریم خونه دفاع میکردن اینارو پاره پوره میکردن ایناهم برای اینکه بتونن از این وضع راحت بشن گفتن چه کنیم چه نکنیم بگیم سگ نجسه و تمام سگارو به این بهونه بکشیم این شده که اون جاهلیت تا الان در خیلیییی از ادمااا هست وخواهد بود خدا هیچ چیزوو نجس نیافریده خدا عاشق مخلوقاتشه امکان نداره چیزیو نجس بیافرینه خوکم خودش نجس نیست گوشتت برای خوراک نجسه چون مدفوعشو میخوره و گوشتش مشکل ایجاد میکنه وگرنه همشون خوبن

نگیر بابا، میخوای بری خونه خودت دو نفره برید گشت و گذار، مهمونی، سفر، پیک‌نیک.... کی حیوونو نگه داره ...

خب بریم من همه حیوونا ک گفتم و داشتم و مرغم و هنوزم دارم هرجا میرم یک خونه کوچیک داشتن حیوونام میزاشتمشون همه جا میبردم با خودم بعضیا هم ک نمیشد ببرمشون غذاشونو میزاشتم و میرفتم کاری ندارن ک طفلگیا اونا هم جزی از خانوادن

تاپیکت رو به نظرم پاک کن الان یه مشت خاله خان باجی میان میگن آی حیوون کثیفه ،آی خونه کثیف میشه،آی من ...

مهم نیست افکارشون واسم هرکسی یک عقیده ای داره و از وفای حیوونا نمیدونن 

باور کن یک حیوون میتونه جوری برات دعا کنه ک شاید ۱۰۰ نفر ادم اگه اون دعارو کنه نگیره ولی دعای حیوون که برات میکنخ حیلی ارزش داره

همین ک یک حیوونو یک وعدشو براش یک غذایی بریزی بخوره مطمین باش دعای اون حیوون پشت سرت همیشه هست و اون دنیا هم‌ میبینی

و برعکس کسایی ک از حیوون کمترن و با حیوون بدرفتاری میکنن اذیتشون میکنن حیوون نفرین میکنه اون ادم و خدا خودش یک روزی یک جایی جوابشونو میده...

جریان از این قرار که اون دوره ها که اعراب به ایران حمله کرده بودن بیشتر مردهای ایرانی سرباز محسوب می ...

😂😂😂اون دسته ای که میگن نجسه اماده حامله شدن رو دارننن عایا؟؟؟

ببخشیدا بی ادبی حرف میزنم اعصابم خورد شد واقعا

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

دوستان من خونم کوچیکه نمیتونم حیوون های دیگه ای و نگه دارم تازه عروس دوماد هم هستیم 

همستر بگیرم یا خرگوش؟ 

تجربه ی جفتشونم داشتم ۳ سال همستر داشتم 

۲ هفته خرگوش 

مهم نیست افکارشون واسم هرکسی یک عقیده ای داره و از وفای حیوونا نمیدونن  باور کن یک حیوون میتون ...

وای دقیقا من به چشم هر دو مورد رو دیدم 

یکی یه بار یه موش رو آتیش زده بود و با افتخار تعریف میکرد و میخندید به یک هفته نکشید دستش رفت لای دستگاه و چهارتا از انگشتاش قطع شد

مهذرت میخوام به گ... خوردن افتاده بود اما دیگه فایده ایی نداشت

🌈🖤⛵

بردمش دکتر ولی بازم فایده ای نکرد بهش دستگاه اکسیژن وصل کردن 

دکتر گفت نمیمونه ها گفتم شما کاری ک فک میکنی خوبه براش انجام بده شاید موند 

حداقل الان عذاب وجدان ندارم که من اون کارو نکردم براش