2777
2789
عنوان

حیوان خانگی💞

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 50 پست
وای طفلکی هاپو خیلی زود دلشون میشکنه

خیلیی ناراحتشم خیلییی ولی خونم اپارتمانه بچه کوچیک دارم گیر افتادم شرایطم یه دفعه بهم ریخت از خونه ویلایی اومدم اپارتمان بچه دارشدم نگهش داشتم اولش ولی با بچه نمیساخت حسودی میکرد خرابکاری میکرد با من لج شده بود دیگه واقعا مجبور شدم چاره ایی نداشتم چون من سر زایمان یکماه مجبور شدم برم تهران دیگه برگشتم اون سگی نبود که من داشتم خیلی بداخلاق و لجباز شده بود با اینکه پیش مادرشوهرم گذاشتم و اونا رو مرتب میدید عاشقشم بودن همه چیشم مهیا بود ولی نبود من اذیتش کرده بوده  

من همستر داشتم خیلی گوگولین اما زاد و ولدشون زیاده

از طرفی هم دلم نمیاد جفت نداشته باشن و تو قفس باشن مجبور بودم آزادشون کنم تو خونه بابام نمیتونست باهاشون ارتباط برقرار کنه برای همین هدیه دادیم به کسی که همه اعضای خانواده، دوستشون داشتن

🌈🖤⛵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی مدت همستر داشتم تو خونه خودم. خیلی دوستشون داشتم بعد دیگه دیدم بدجور بو میدن. هی هی باید تمیز بشه جاشون.  من اگه خونه ام بالکن بزرگ یا حیاط داشت گربه میگرفتم😊😊😊 عاشق گربه ام

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
خیلیی ناراحتشم خیلییی ولی خونم اپارتمانه بچه کوچیک دارم گیر افتادم شرایطم یه دفعه بهم ریخت از خونه و ...

ای خدا چقدر سخت 

هم برای شما هم برای اون فرشته شرایط سختی بوده

باز خدا رو شکر جاییه که همه دوستش دارن و شناخت دارید ازشون

امیدوارم اوضاع جوری پیش بره که دوباره برگرده پیش خودتون و باهاتون آشتی کنه

🌈🖤⛵
خب بریم من همه حیوونا ک گفتم و داشتم و مرغم و هنوزم دارم هرجا میرم یک خونه کوچیک داشتن حیوونام میزاش ...

خوب دلم براشون می‌سوزه تنها بمونن 😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...