2777
2789
عنوان

حیوان خانگی💞

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگیر بابا، میخوای بری خونه خودت دو نفره برید گشت و گذار، مهمونی، سفر، پیک‌نیک.... کی حیوونو نگه داره؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خرگوش داشتی خودت بهتر می دونی ولی خرگوش همه چیو می جوه یا باید همش تو یه فضای کوچیک محصورش کنی یا ا ...

نظر خودمم همستره چون کوچولو تره 

من ازاد میزارم خودشون میچرخن واسه خودشون

واقعا که چه جوری دلتون میاد به این فرشته بکید نجس؟؟؟؟؟

ازافکار نجسشونه دیگه افکارشون نجسه بعضیا متسفانه

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
هرکی میگه نجس بهشون افکار خودش نجسخ

اینجور وقتا بگذر از کنار این ادما من خیلی جنگیدم ولی فایده نداشت تو ذهنشون نشوندن اینوو نمیشه کاریش کرد من یه بار سر کلاس با معلم دینی دعوام شدد باورت میشه گفتم ایه بیار از قران من هرچی سگ ببینم سر میبرم دوم دبیرستان بودم لال شده بود و از حرصش انداخت منو 

یعنی میخوام بگم بشنو و بگذر انگار نه انگار که شنیدی

عزیزم سگ خیلی خوب و کلی نشاط بخشه اما رسیدگی زیاد میخواد،بیرون بردنشون غذا براشون درست کنی و به روحیه و سلامتیشون خیلی باید اهمیت بدی و اینکه وقتی سفر میری و اگه نتونی ببریش باید شخص مورد اطمینان باشه که بسپاری بهش

من خودم دو تا دارم اگه وقت و انرژیش رو نداری ،سگ نیار گناه داره

🌈🖤⛵
من خودم عاشق سگم ولی خونه ی خودم کوچیکه ۵۰ متر بالکن ندارم سخته 

اره سخته کار خوبی میکنی واقعا فرقی نداره تمام حیوانات میفهمن حیونی بیار که از پس مراقبت ازش بر بیای تا مثل من عذاب وجدان نگیری

اینجور وقتا بگذر از کنار این ادما من خیلی جنگیدم ولی فایده نداشت تو ذهنشون نشوندن اینوو نمیشه کاریش ...

درسته ولی بیخود میکنن این حرفو میزنن چون حیونی که باوفاست و بهتر از حیونای دیگس چرا باید بهش بگن نجس حیونی که انقد باوفاست یک باربهش غذا بدی همیشه مراقبته اتفاق افتاده برام که میگم واقعا کی دلش میاد به این فرشته بگه نجس نجس نیس این افکار اوناس که نجسه 

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
عزیزم سگ خیلی خوب و کلی نشاط بخشه اما رسیدگی زیاد میخواد،بیرون بردنشون غذا براشون درست کنی و به روحی ...

من اصلا مشکلی با سگ ندارم عاشق سگم ولی من خونم کوچیکه و تازه عروسم نمیتونم بهش برسم بالکن ندارم خونم اپارتمانه همسایه ها ناراضی میشن

من خودم عاشق سگم ولی خونه ی خودم کوچیکه ۵۰ متر بالکن ندارم سخته 

من گربه دارم خیلی خوبه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
اره سخته کار خوبی میکنی واقعا فرقی نداره تمام حیوانات میفهمن حیونی بیار که از پس مراقبت ازش بر بیای ...

چرا چیشده مگه من همه اون حیوونارو داشتم و خوب مراقبت کردم 

الان من‌ بین همستر و خرگوش موندم

ازافکار نجسشونه دیگه افکارشون نجسه بعضیا متسفانه

اصلا عقده ایین 

واقعا میگم به دور از هر گونه خشم و ناراحتی میدونم که اینجور افرادی که با غیض میگن سگ نجسه ،خیلی حقیرن

من دیدم بعضیا اعتقادشون اینه اما خب سگ رو دوست دارن و سعی نمیکنن اعتقادشون رو به کسی تزریق کنن ولی همین خانمی که اسم تاپیک رو میبینه و میاد سریع نظر اعلام میکنه واقعا کمبود داره

🌈🖤⛵