2777
2789
عنوان

خانوماااا بی بی چکم مثبته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوروز زوده بدی میگن باید از پریودت ۷روزی گذشته باشه اما تو مثبتی صب کن یه چندروز دیگه بگذره برو آزما ...

من ۴روز گذشته بود زدم مثبت شد الانم ۱۴هفته و۵روزمه ی فسقل تودلمه

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
خداروشکر ایشالا ک یه جوجه خوشگل سالم بدنیابیاری

مرسی قربونت الهییییی بنظرم فرقی ندارع چندروزگذشته باشه ولی اگه دل درد پریودی کمه ک دیگه خیلی مطمئن باشه

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
به خودت فشار منفی نده تو بی بی چکت مثبت شده پس بارداری اما یکم صبر کن بعد آزمایش بده 

نمیدونم چه حسه سیریشیه میگه امروز برو آز بده . ولی خدایی دو روزه به کل خیلی دلم درد میگیره دل درد پریودی و همش فکر میکنم پریود شدم . صبر میکنم تا پنجشنبه میرم 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
مرسی قربونت الهییییی بنظرم فرقی ندارع چندروزگذشته باشه ولی اگه دل درد پریودی کمه ک دیگه خیلی مطمئن ب ...

اره بابا ماله این مثبته دیگه

به گوهم زیاد اهمیت بدی میگه من بستنی کاکائوییم...🌈🌈
من ۴روز گذشته بود زدم مثبت شد الانم ۱۴هفته و۵روزمه ی فسقل تودلمه

مبارکه . به سلامتی . ایشالله به راحتی در آغوش بگیریش .

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
نمیدونم چه حسه سیریشیه میگه امروز برو آز بده . ولی خدایی دو روزه به کل خیلی دلم درد میگیره دل درد پر ...

اره ی دوروزم بگزره بعد برو عزیزم

به گوهم زیاد اهمیت بدی میگه من بستنی کاکائوییم...🌈🌈
عکس رنگی گرفتی ؟ رحمت سرد نیس؟

اینماه براسردی رحم روغن سیاهدونه استفاده کردم ۲روز مونده ب موعدم اگ پری بشم😔دکترم برا ماه بعد عکس رنگی نوشته

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
اینماه براسردی رحم روغن سیاهدونه استفاده کردم ۲روز مونده ب موعدم اگ پری بشم😔دکترم برا ماه بعد عکس ر ...

فقط روغن سیاهدونه کمه خواهر خود سیاهدونه را هم اگه طبعت سرده بخور ...انشاالله ک بعدش سریع حامله بشی

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
مگه میشه پریود شی ؟ شاید سقط شده . میگن خیلی باید استراحت کنیم این مدت .متاسفم . توی دل منم خالی کرد ...

اصلا نترس 

شاید مال اون مثبت کاذب بوده

من الان سومی رو باردارم ناخواسته

اصلا هم استراحت نکردم

پسرم ۱۵ ماهشه بیشتر هم سرپام و درحال کار

فقط روغن سیاهدونه کمه خواهر خود سیاهدونه را هم اگه طبعت سرده بخور ...انشاالله ک بعدش سریع حامله بشی

منم این ماه خود سیاه دونه رو ریختم توی عسل و تا روز تخمک گذاریم با همسرم صبح ها با صبحونه میخوردیم . خودم انقباض های رحمم رو میفهمیدم .