2777
2789
عنوان

خانوماااا بی بی چکم مثبته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 61 پست

مبارکه منم دوروز دیگ موعدمه دعام کنین مثبت شه پری نیاد😢شنیدم اوناک باردارن دعاشون زودترمیگیره

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

ممنون از همگی . بچه ها مثبت هم کاذب داره ؟ میتونم برم امروز آزمایش بدم نشون میده ؟ 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبته  ....من دیشب خواب می‌دیم واسم دارن استخاره میگیرن. دو قلو دختر دارم چون آمپول  جلوگیری زدم  ی چند باری جلوگیری نداشتم. دیشب همش خواب می‌دیم ک  باردارم در حالی پسرم چهار ماهه ونیمشه😌😌😌

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
مگه میشه پریود شی ؟ شاید سقط شده . میگن خیلی باید استراحت کنیم این مدت .متاسفم . توی دل منم خالی کرد ...

نه عزیرم هیچ اعتمادی به این بی بی چکا نیست حتما برو از .من انقد خوشحال شدم به شو شو خبر دادم اما حالم گرفته شد میگم بهت که برو از مطمعن شی

مبارکه منم دوروز دیگ موعدمه دعام کنین مثبت شه پری نیاد😢شنیدم اوناک باردارن دعاشون زودترمیگیره

ایششااااااااالله عزیزم شما هم بارداری. من ماه پنج بود که اقدام بودم . هنوزم خودم باورم نمیشه   صبح از خوشحالی همش گریه میکردم 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
نه عزیرم هیچ اعتمادی به این بی بی چکا نیست حتما برو از .من انقد خوشحال شدم به شو شو خبر دادم اما حال ...

حتما میرم الان و تا ظهر جوابشو میگیرم 

بله الان برو آزمایش بده

ممکنه آز منفی باشه ؟ 

ایششااااااااالله عزیزم شما هم بارداری. من ماه پنج بود که اقدام بودم . هنوزم خودم باورم نمیشه   ...

منم نزدیک یساله مشکل خاصی هم نیست ولی نشده😔

ممنون ایشالا سالم بغلش بگیری

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
ممکنه آز منفی باشه ؟ 

نه عزیزم من وقتی باردار بودم بی بی چک زدم مثبت شد،،سر دومین بچه امم بی بی چک زدم مثبت شد اما چون بچه اولم ۱سالش بود اونو انداختم چون ناخواسته بود

به گوهم زیاد اهمیت بدی میگه من بستنی کاکائوییم...🌈🌈
۶ روز از موعدم عقب افتاده بود .😔😔😔😔

خب شمابارداربودی ولی شیمیایی بوده دفع شده ....منم ی بار ۱۲روز عقب افتادم و بی بی ها مثبت میشدن تا خواستم برم ازمایش پریود شدم دکتر گفت جنین ضعیف بوده و دفع شده 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

مثبته عزیزم حتماباید دویستابیبی چک بزنی تامطمئن شی مث خودم ۵تازدم🤣😂😂😂

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.