2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟

92 بازدید | 6 پست

خانما ما تو اپارتمان زندگی میکنیم پسر بعدظهری خیلی بهونه میگرفت منم اجازه دادم بره تو حیاط توپ بازی زده بود یه چراغ تو حیاط را شکسته بود البته پسر بمن اصلا نگفت یا از روی ترسش یا هرچیز دیگه البته منم دیدیم ک چراغ شکسته خیلی با پسرم کلنجار رفتم گفت کار من نیست تا اینک همسرم از سرکار زنگ زد وکلی پسرم را دعوا کرد ک زدی چراغ را شکستی منم تعجب کردم ک ایشون از کجا فهمیده تلفن را از پسرم گرفتم گفتم کی ب شما خبر داده گفت ک همسایمون اقای فلانی حالا منم هنگ ک این اقا ک تا دو دقیقه پیش سر کار بود کجا بوده ک زنگ زده ب شما نگو خانم همسایه فضول خانم موش دونده منم با عصبانیت و کنترل خشم رفتم در خونشون گفتم شما دیدین ک پسر من شکسته میگه نه گفتم پس رو چه حسابی همسرتون زنگ زد ب همسر من و گفته ک پسر من شکسته اون ک اصلا نبوده بعد شوهرش اومد گفتم اقای فلانی شما دیدین ک زنگ زدین  گفتین میگه نه من گفتم بچه شما شیطون حتما کار خودش بوده حالا بخدا خودشون سه تا بچه شیر ب شیر دارن ک هر روز ساختمان را گذاشتن رو سرشون بخدا من حتی یبارم اعتراض نکردم حالا بنظرتون کار بدی کردم رفتم دم درشون

آسمون که به زمین نیومده، یه لامپ شکسته! برای چی زنگ زدن به همسرتون؟ چه کار مسخره ای 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آسمون که به زمین نیومده، یه لامپ شکسته! برای چی زنگ زدن به همسرتون؟ چه کار مسخره ای 

نمیدونم بخدا همسرم گفت عکسشو بفرست تا بگیرم بیارم هنگم ک این اقا اصلا نیومده زنگ زد ب همسرم